Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Találtam apukám telójában egy...

Találtam apukám telójában egy elég félreérthető üzenetet (mintha szeretője lenne) Mit csináljak? Szóljak anyunak?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 22:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

miért kutatsz apád telefonjában?

lehet anyukád tud róla, csak nem akarja borítani az eddigi életeteket.

foglalkozz a saját dolgoddal, a szüleid majd megoldják a házasságukat egyedül. ha válnának, abba se lenne sok beleszólásod.

2011. okt. 8. 11:06
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

Attól, hogy a szülei egy pár ő meg a gyerek, még van beleszólása. Én a helyedben először az apudnak mondanám meg, hogy tudsz mindenről...innentől kezdve viszont bízd rá, hogy dönt, vagy elmondja anyudnak, vagy nem. Nincs abban semmi, és ne is legyen lelkiismeretfurdalásod azért, hogy beleolvastál a telóba. A sok előttem komizó valszeg azért ír így mert nekik is lenne titkolni valójuk :P erről ennyit.

Boldogan éltetek eddig? Apukád szeret? Anyuddal hogyan viselkedik? Ezek mind fontos kérdések abból a szempontból, hogy tényleg fontos e az hogy kiderüljön az esetleges megcsalás. Lehet hogy igazából nem is erről van szó...vagy az is lehet hogy anyud tudja, és lehet apuddal megegyeztek hogy nyitott kapcsiban lesznek de ettől még szeretik egymást..

2011. okt. 8. 12:57
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Az utolsó válaszolóra halgass, a többieket figyelembe se vedd.
2011. okt. 8. 15:15
 14/14 anonim ***** válasza:
93%

Kedves utolsó, azért ez nem egészen így van.

Ha valamit csinálok, akkor vállajam annak következményét, vagy maradjak csendben.

A következőt teheti a kérdező:

1, Vár, csendben marad, és egy életre megjegyzi, más holmijában nem turkál, mert találhatunk olyat, amit nem kellett/illett volna.

2, Szól az apukájának, és megemlíti, hogy mit talált. Ehhez jókora önbizalom (mersz) kell, de ha volt mersze turkálni az apukája telójában, akkor ehhez is legyen. A továbbiakat bízza az apjára.

3, Szól anyunak. De akkor ne lepődjön meg annak bárminemű következményével...akár érthető számára, akár nem, akár sírás lesz a vége, akár nem.

4, Ha emlékszik az sms feladójának számára, felhívja, kideríti mi/ki van mögötte...de aakor várható, hogy apu fülébe jut ez is, meg az is, hogy turkáltál a telójában.

Én max javasolni tudom, hogy az első vagy második verziót válaszd, de az biztos, hogy ez jó tanulópénz lesz neked a továbbiakban.

A felnőttek (sőt a gyerekek) kapcsolatai is szövevényesek,gyakran maguk sem értik magukat, reakcióikat, cselekedeteiket. Persze mindennek megvan az oka, de a mai felgyorsult, stresszes világban minden elképzelhető. Nem tudod, azzal, hogy borítod a bilit, kit és mit rántasz még magaddal. Na, ezek a döntések teszik igazán felnőtté a gyerekeket, ha már felérik ezeket ésszel.

Egyre vigyázz, vagy most szólj apádnak, vagy felejtsd el, és ne hozakodj vele elő a későbbiekben.

2011. okt. 8. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!