Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elmondjam ezt a...

Szerintetek elmondjam ezt a apámnak?

Figyelt kérdés
Még nyáron apum egyik barátja szexuális kapcsolatot akart velem létesíteni, de én elutasítottam és azóta az jár a fejemben, hogy vajon elmondjam-e neki. Igazság szerint nem akarom, hogy emiatt valami hülyeséget csináljon és börtönbe kerüljön. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. okt. 26. 17:11
1 2 3 4 5 6
 21/60 A kérdező kommentje:
Ok
2017. okt. 26. 18:22
 22/60 A kérdező kommentje:
Amúgy unom már, hogy ha valakinek más a véleménye valamiről, akkor az már rögtön hülye, gyerekes, naiv, stb.
2017. okt. 26. 18:31
 23/60 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, dehogy, mindenkinek lehet véleménye, csak akkor azt tudja megindokolni is, tudjon mellette érvelni.

Szerinted annak az embernek honnan a fenéből kellett volna kitalálnia, hogy férfiként nincs esélye nálad, ha nem onnan, hogy megkérdezi, és te válaszolsz rá? Milyen egyéb módot tudsz elképzelni erre?

2017. okt. 26. 18:43
 24/60 anonim ***** válasza:
93%
Nem gondolatolvasó a csávó. Mi ezzel a baj?
2017. okt. 26. 18:52
 25/60 A kérdező kommentje:

Nagyon jól tudta, hogy bátyként tekintek rá.

Egyébként döntöttem, nem fogom elmondani ezt apumnak és inkább igyekszem elfelejteni a dolgot.

2017. okt. 26. 18:59
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
Mivel NEM TÖRTÉNT SEMMI, ezért nem lesz nehéz elfelejteni!
2017. okt. 26. 19:13
 27/60 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként szerinted miért kerülhetne börtönbe emiatt?

16 voltál már, 14 éves kor felett pedig bárkivel lehet szexuális kapcsolatot létesíteni büntetlenül, persze ha mindkét fél akarja. Akár egy 70 éves tatesszel is.

Amúgy meg mint írtad, semmi nem történt.

Én nem mondanám el.

2017. okt. 26. 19:52
 28/60 anonim ***** válasza:
93%

Kb. 14-15 éves kortól vonzó a lányok többsége. A tinifiúk összejönnek tini lányokkal, párkapcsolat ürügyén lefekszenek velük, azért, mert vonzónak, kívánatosnak találják őket. Hogy kéne lennie? Mondjuk minden férfinél kéne, hogy legyen 25-30 éves kora környékén egy változás, hogy már nem látja vonzónak a tini lányokat? Nem így van. A tini lány nőiességre minden korosztályú férfi számára vonzó lehet. Megkívánhatja akár. Ahogy mondani szokták, a friss husi még jobb.

Úgy gondolom, ebből nem kéne traumát csinálnod. Igazából 14-15 éves korodtól kezdve tudnod kellene, hogy vonzó lehetsz bármilyen korosztályú férfi számára. Hogy ezt senki nem mondta el neked, vagy sehonnan nem jöttél rá erre, az más kérdés. Ilyenre, ami veled történt, fel kell készülni, amikor eléred a 14 éves kort. Ez természetes. Más kérdés, hogy nem illik ilyennel egy 18 alatti lányhoz fordulni, ahogy apukád barátja tette. De azt senki nem fogja a világon elintézni, hogy bizonyos kor felett már ne lásson vonzónak egy férfi egy tinilányt. Ennek velejárója, hogy el is mondhatja neki, ha úgy gondolja. Mondom, más kérdés, hogy nem kéne így gondolnia, hogy elmondja, de a mai világban már nem ilyen egyszerű a helyzet.

A férfiak már csak ilyenek, kívánják a nőket, életkortól függetlenül (igen, a félig nőket is, akik 15-18 között vannak). Valószínű sok férfi fog még hasonló ajánlatot tenni neked életed során. Vagy meg se mondja, mit akar pontosan, csak közeledik, és csak ő tudja, kapcsolatot akar-e vagy csak lefeküdni veled.

2017. okt. 26. 20:30
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Minek? 16 vagy, fejlett, karcsu lány, teljesen természetes, hogy bejössz a férfiaknak.

Itt annyi történt, hogy nem a ,17 éves kis ecsethaj probáljozott (akinek lazán széttennéd), hanem egy érett, 35 éves pasas.

Nekem is bókolt 34 éves férfi a te korodban, és nem felháborodtam, hanem fülig pirulva (és büszkén, mekkora nagylány vagyok) megköszöntem.

Nöj fel és ne agyalj bromságokon.

2017. okt. 27. 08:12
 30/60 anonim ***** válasza:
51%
Én azért megértelek. A férfiban lehetett volna annyi, hogy nem a barátom lányánál próbálkozok be - pláne ha bátyádként tekintesz rá, biztos nem csak egy "jött-ment" haver, hanem szinte "családtag"... ez azért nem olyan, mintha egy szimpla emberke állt volna eléd ezzel, igaz? Mivel másként tekintesz rá, elhiszem, hogy rosszul esett.
2017. okt. 27. 09:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!