Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elmondjam ezt a...

Szerintetek elmondjam ezt a apámnak?

Figyelt kérdés
Még nyáron apum egyik barátja szexuális kapcsolatot akart velem létesíteni, de én elutasítottam és azóta az jár a fejemben, hogy vajon elmondjam-e neki. Igazság szerint nem akarom, hogy emiatt valami hülyeséget csináljon és börtönbe kerüljön. Ti mit tennétek a helyemben?

2017. okt. 26. 17:11
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:

#8, 36 évesen egy 16 éves lányt nőnek nézni nem éppen normális dolog.

#9, Na kösz...

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 26. 17:38
 12/60 anonim ***** válasza:
89%

Ketteske!

Ott van a kérdés alatt, hogy "16/L".

Persze szerinted mindenki pedofíl, viszont az olvasás az nem megy...

2017. okt. 26. 17:39
 13/60 anonim ***** válasza:
79%

"egy 16 éves lányt nőnek nézni nem éppen normális dolog. "

Ha meg gyereknek néznek, azon fogsz háborogni. igaz??

2017. okt. 26. 17:40
 14/60 anonim ***** válasza:
47%

"#8, 36 évesen egy 16 éves lányt nőnek nézni nem éppen normális dolog." - és 33 évesen egy 17 évest? Szóljak a páromnak, hogy nemnormálisak vagyunk 20 éve?:)))

(de Kérdező, teljesen normális. Ha a lányom adná ezt elő - van - néznék nagy bociszemekkel, hogy most voltaképp mivel mi a baja, és mit rontottam el a nevelésében, ha ez úgymond traumatizálja)

2017. okt. 26. 17:44
 15/60 A kérdező kommentje:

#10, Tudsz olvasni? Mély sebet hagyott bennem ez az egész... Nem tudom elfelejteni, oké?

És amúgy nem utálom őt és nem akarom, hogy börtönbe kerüljön, oké?

2017. okt. 26. 17:46
 16/60 A kérdező kommentje:
#14, és te tudsz olvasni? A bátyámnak tekintettem őt, persze, hogy nem tudom ezt feldolgozni! De persze bántsatok még... Már megszoktam.
2017. okt. 26. 17:53
 17/60 A kérdező kommentje:

És egyébként is, kamasz vagyok! Ilyenkor a legérzékenyebben az emberek! De persze, ti már elfelejtettétek már, hogy milyen kamasznak lenni!

#14, A te lányodat meg már most sajnálom...

2017. okt. 26. 18:04
 18/60 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező (#16) írást igen, gondolatot nem. Ergo, ha valami érdekel, akkor megkérdem, azért van szám.

Te meg leginkább önmagadat bántod, légvárat építesz a nagy semmiből. Ha számodra 16 évesen ekkora gondot okoz a női voltod kezelése, akkor ebben talán a pszichológus fog tudni segíteni, de nem mi. (lehet, hogy valami önértékelési zavar, vagy gyerekkori trauma, vagy a jó ég tudja, mi lehet mögötte)

2017. okt. 26. 18:10
 19/60 anonim ***** válasza:
87%

Full fölöslegesen ragozod a semmit. De igazad van. Stílus alapján még kisgyerek vagy, nem felnőtt. De ha kisgyereknek tartott volna, most meg tuti azon háborognál.

Történt valami? NEM

Visszautasítottad, ő meg nem erőszakoskodott, azonnal elfogadta a döntésed. Hagyd abba, hogy pörögsz ezen a hülyeségen. Aztán még agyalsz rajta pár hónapot vagy évet, aztán később meg kikerekíted, hogy molesztált. Kb nincs mit elmondani. Ha neked az akkora traumát okozott, hogy valaki elmondta, hogy tetszel neki, hát igazán sajnálni tudlak. Még ha 14 éves lennél vagy az alatt, azt mondom megértelek. De 16 évesen ez nagyon gyerekes...

2017. okt. 26. 18:11
 20/60 anonim ***** válasza:
74%
"#14, A te lányodat meg már most sajnálom..." - felesleges, neki nem okoz gondot, hogy csajból van... inkább a férfiakat lehet sajnálni körülötte:)
2017. okt. 26. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!