Szerintetek elmondjam ezt a apámnak?
Figyelt kérdés
Még nyáron apum egyik barátja szexuális kapcsolatot akart velem létesíteni, de én elutasítottam és azóta az jár a fejemben, hogy vajon elmondjam-e neki. Igazság szerint nem akarom, hogy emiatt valami hülyeséget csináljon és börtönbe kerüljön. Ti mit tennétek a helyemben?2017. okt. 26. 17:11
31/60 A kérdező kommentje:
Na végre valaki, aki megért... Köszönöm!
2017. okt. 27. 13:19
32/60 A kérdező kommentje:
Egyébként tegnap rosszul fogalmaztam. Nem azt nem tartom normálisnak, hogy nőnek néz egy idősebb pasas, hanem azt, hogy egy kamasz és egy már érett férfi járnak/szexelnek egymással. Szerintem 15-20-30 év korkülönbség sok, mégha csak egy kis egyéjszakásról is van szó.
2017. okt. 27. 13:39
33/60 Mansour válasza:
Atyaég, mekkora tuskó emberek vannak!
Ha egy szinte családtagnak tekintett személy tesz ajánlatot, az persze hogy sokkoló, és mély nyomokat hagy! Ezt nem megérteni!?
34/60 anonim válasza:
Kérdező (#32), ok, ez a te véleményed, jogod van hozzá - DE ezt se tudja kitalálni más, anélkül, hogy kérdést intézne hozzád.
35/60 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, de mint írtam, nagyon jól tudta, hogy bátyként tekintek rá, vagyis tudhatta volna a válaszom anélkül is, hogy megkérdezte volna.
2017. okt. 27. 14:05
36/60 anonim válasza:
Szerintem mond el apukádnak. Ha ő is hasonló mentalitással fog rendelkezni mint a válaszolók többsége,akkor nem fogja zavarni,hogy az egyik haverja meg akarta huzni a lányát,de ezt kétlem..:)
37/60 anonim válasza:
Nézd Kérdező (#35), boldogult ifjúkoromban volt 1-2 alkalom, hogy én is rákérdeztem lányoknál, hogy belefér-e nekik haveri alapon is a szex. Minden alkalommal IGEN válasz, és ezt követő kellemes délután volt a folytatás... pedig ez nem tegnap volt, hanem mondjuk 30-35 éve...
38/60 A kérdező kommentje:
Na pont ezért nem fogom elmondani neki. A végén még valami hülyeséget csinál.
2017. okt. 27. 14:12
39/60 anonim válasza:
Végül is jogos, Te ismered az apádat, nem mi... :)
40/60 anonim válasza:
Fel vagy háborodva, hogy egy 35 éves férfi érett nőnek tekintett, itt meg bedobtad a durcit, hogy legyerekeseztek.
Most döntsd már el, mit akarsz.
Ha meg annyira megrázott lelkileg, hogy egy idősebb pasas a tetszését fejezte ki irántad, akkor menj apácának egy zárdába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!