Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrült a fiam. Mit tehetnék?

Megőrült a fiam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A fiam elhagyta a feleségèt és az unokàmat egy fiatal lányért, próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt.

Soha nem volt ilyen, mindig a családjáért èlt. A menyem is mindig mindenben támogatta.

Nem bírom végignèzni hogy tönkre teszi a családjàt.

Mit tanácsolnàtok?

2017. okt. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
19%

"Előző, szerintem a személyeskedést, offolást, privát tanácsokat nyugodtan megtarthatod magadnak, a kutyát se érdekli."

Javaslom, te is tartsd be a saját tanácsodat, a frusztrált hisztizésed még ennyire sem érdekes.:-)

2017. okt. 26. 14:43
 62/65 anonim ***** válasza:
61%

#61 " a frusztrált hisztizésed" - van számodra egy elkeserítő hírem: nekem jó életem van, boldog párkapcsolatban... frusztrálódni azok szoktak, akik tele vannak mindenféle elvárásokkal egy másik ember fele, megszabnák, hogy hogyan érezzen, hogyan gondolkodjon, milyen értékrendet valljon és kövessen - aztán persze törvényszerűen arcra hullanak, és ezért frusztráltak.

Ezért a legjobb tanács az itteni kérdésben is, hogy a Kérdező nyugodjon meg, engedje el az irreális elvárásait, és hagyja a fiát is, meg a menyét is, hagy éljék a saját életüket. Ugyanis semmi más lehetősége NINCS valójában, mint ezt tenni.

2017. okt. 26. 14:49
 63/65 anonim ***** válasza:
46%

"az az erzesem a vilag egyre inkabb arra halad hogy mindenki eljen ugyhogy NEKI LEGYEN JO. " - hát igen, az emberek zöme már csak olyan furcsa szerzet, hogy nem szeret szenvedni, inkább arra törekszik, hogy jó legyen neki... nem is értem, miért csinálják ezt, ahelyett, hogy szájat befogva szenvednének:)))

Szóval nem kellene bornírtságokat irkálni no, az emberek minden korban arra törekedtek, hogy minél jobb legyen nekik... meg az összes többi élőlény is arra törekszik...

2017. okt. 26. 20:52
 64/65 anonim ***** válasza:
53%
.... kivéve a lepontozót... ő nyilván szenvedni szeret, ha egyszer ennyire nem ért egyet a jobb életre törekvéssel:)))
2017. okt. 26. 21:28
 65/65 anonim ***** válasza:
53%
erdekes hogy itt senkit nem erdekel hogy milyen volt az eletuk milyen a feleseg, miota hazasok mekkora a gyerek, szoval semmi se fontos egyertelmuen a ferfinek van igaza hogy lelepett egy FIATAL LANNYAL azert mert megunta a csaladjat. Honnet veszitek hogy a no "osanya tipus" amikor meg azt se tudjuk mondjuk hany evesek egyaltalan . lehet hogy a gyerek meg csak 5 eves de az is lehet hogy mar kozepiskolas vagy felnott. ugy latszik az is mindegy hogy a ferfi azert ment-e el mert friss husra vagyott (esetleg egy 20 evvel fiatalabb novel) vagy megromlott a viszonyuk vagy egyaltalan semmit se tudunk roluk mert a kerdezo sem nyilatkozott eziranyban. arrol nem is beszelve hogy a gyereke se erdekli ez azert akkor sem "torekves a jobb eletre" ha otthagyta a feleseget. vagy a gyerekkel is szakitani kell ilyenkor? manapsag minden eldobhato es nem kell torekedni arra hogy javitsunk rajta. legyen az egy hazassag vagy egy regebbi ruha egyre megy. nem kell eldobjuk. a gyereket is. tenyleg ez a jobb eletre valo torekves? az en apam 5 szor nosult. en voltam az egyeduli gyereke egyszer lattam eletemben soha nem fizetett utanam. a soron kovetkezo felesegek mind minimum 20 evvel voltak fiatalabbak. az utolso az mar vicc szamba ment mert kozel a 70 hez hazasodott egy 31 eves novel. biztos hatalmas szerelem lehetett mert kitartott 4 egesz honapig.
2017. okt. 27. 08:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!