Megőrült a fiam. Mit tehetnék?
A fiam elhagyta a feleségèt és az unokàmat egy fiatal lányért, próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt.
Soha nem volt ilyen, mindig a családjáért èlt. A menyem is mindig mindenben támogatta.
Nem bírom végignèzni hogy tönkre teszi a családjàt.
Mit tanácsolnàtok?
"Előző, szerintem a személyeskedést, offolást, privát tanácsokat nyugodtan megtarthatod magadnak, a kutyát se érdekli."
Javaslom, te is tartsd be a saját tanácsodat, a frusztrált hisztizésed még ennyire sem érdekes.:-)
#61 " a frusztrált hisztizésed" - van számodra egy elkeserítő hírem: nekem jó életem van, boldog párkapcsolatban... frusztrálódni azok szoktak, akik tele vannak mindenféle elvárásokkal egy másik ember fele, megszabnák, hogy hogyan érezzen, hogyan gondolkodjon, milyen értékrendet valljon és kövessen - aztán persze törvényszerűen arcra hullanak, és ezért frusztráltak.
Ezért a legjobb tanács az itteni kérdésben is, hogy a Kérdező nyugodjon meg, engedje el az irreális elvárásait, és hagyja a fiát is, meg a menyét is, hagy éljék a saját életüket. Ugyanis semmi más lehetősége NINCS valójában, mint ezt tenni.
"az az erzesem a vilag egyre inkabb arra halad hogy mindenki eljen ugyhogy NEKI LEGYEN JO. " - hát igen, az emberek zöme már csak olyan furcsa szerzet, hogy nem szeret szenvedni, inkább arra törekszik, hogy jó legyen neki... nem is értem, miért csinálják ezt, ahelyett, hogy szájat befogva szenvednének:)))
Szóval nem kellene bornírtságokat irkálni no, az emberek minden korban arra törekedtek, hogy minél jobb legyen nekik... meg az összes többi élőlény is arra törekszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!