Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrült a fiam. Mit tehetnék?

Megőrült a fiam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A fiam elhagyta a feleségèt és az unokàmat egy fiatal lányért, próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt.

Soha nem volt ilyen, mindig a családjáért èlt. A menyem is mindig mindenben támogatta.

Nem bírom végignèzni hogy tönkre teszi a családjàt.

Mit tanácsolnàtok?

2017. okt. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
87%
"hajjaj, asszem kezdem erteni hol van a problema... Ateltem en ezt..." - igen, ez nekem is szemet ütött... ez pont olyan, hogy miért vált el a hívő katolikus ismerősöm... "és akkor összeházasodtunk és odaköltöztünk anyósékhoz" - ja, akkor már mindent értek...
2017. okt. 25. 10:26
 52/65 anonim ***** válasza:
66%
elszomorito hogy nagyon sok valaszolo szerint teljesen rendben van hogy a ferfi csak es kizarolag onmagara gondol es le se sz..rj. a gyereket pl. a hazassag es kulonosen a gyerekvallalas FELELOSSEG ES KOMPROMISSZUMOKAT IS KOVETEL. azt se artana tudni mennyi az eletkora a ferjnek, felesegnek miota vannak egyutt mennyi idos a gyerek es nem utolso sorban az uj no hany eves. az az erzesem a vilag egyre inkabb arra halad hogy mindenki eljen ugyhogy NEKI LEGYEN JO. le van ejtve a csalad a gyerek mindenki. csak EN EN EN vagyok a fontos. ha aztan az uj novel zatonyra fut valami akkor ujabb orszagba koltozik vajon vagy elvarja hogy a regi asszonya visszavegye. az egesz helyzet egy felelotlen es eretlen gondolkozasu ferfire utal aki nem birt a f..rk..val es ehhez kapott egy olyan #ib@ncot aki legalabb annyira onzo mint a ferfi maga. es nem csodalom hogy a kerdezo tanacstalan. semmit se tud csinalni foleg igy hogy a ferfi kulfoldre koltozott, azonkivul hogy a menyet es az unokajat tamogatja erzelmileg es amivel tudja.
2017. okt. 25. 10:41
 53/65 anonim ***** válasza:
48%

ja, és a vicc az, hogy a "

Hogy mit tegyel? Pszichologia. Kezdd el szapulni a menyed, meg hogy milyen jol tette, hogy vegre otthagyta azt a "harpiat", stb stb, puszta dacbol tabort fog valtani :)" valószínűleg tényleg működhetett volna - most már nemigen, hogy már külföldön építik a saját életüket az új párjával, de amíg itthon volt...

Emlékszem, nálunk is benne volt jócskán a robbanásban, hogy az anyám beállt az ex meg a gyerek mellé engem ekézni. Mindig is képtelen volt felfogni, hogy ami neki a az álom-család, az nekem kb a rémálom, úgy nem akartam sose élni. Ha anno mellém állt volna, lehet, hogy lehetett volna találni valami kompromisszumot, nem lett volna az egyetlen kiút az egész klántól való radikális megszabadulás. (amit azóta is életem legjobb lépésének tartok, pedig nem tegnap volt:))

2017. okt. 25. 10:47
 54/65 anonim ***** válasza:
46%
" az egesz helyzet egy felelotlen es eretlen gondolkozasu ferfire utal aki nem birt a f..rk..val es ehhez kapott egy olyan #ib@ncot aki legalabb annyira onzo mint a ferfi maga." - lefordítom, valószínűleg talált egy normális TÁRSAT, NŐT, az "én már anyucika vagyok, nekem már a gyerek az első" helyett. (szerencsére nem lehetetlen, én is megtaláltam életem párját)
2017. okt. 25. 10:51
 55/65 anonim ***** válasza:
59%

" a hazassag es kulonosen a gyerekvallalas FELELOSSEG ES KOMPROMISSZUMOKAT IS KOVETEL" - ez pontosan így van. DE, a kompromisszumok alapja, hogy legen alapelv, amiben egyetértenek, pl. hogy egy családban nincs első meg utolsó, mindenki egyformán fontos.

Aki úgy akar "kompromisszumot kötni", hogy "de a gyerek az első, és neked az a kötelességed, hogy..." azzal viszont nem lehet kompromisszumot kötni, azt csak eradikálni lehet, mert kompromisszum-képtelen.

2017. okt. 25. 11:05
 56/65 anonim ***** válasza:
90%

54: nincs semmi baj az "én már anyucika vagyok, nekem már a gyerek az első" hozzaallassal, ha a ferfi is ugy gondolja, hogy o mar apa, es neki a gyerek az elso.

Csak akkor van gond, ha barmelyikuk az a tipus aki kepes a gyerekre feltekenykedni.

2017. okt. 26. 12:01
 57/65 anonim ***** válasza:
60%

#56, valóban, semmilyen hozzáállással sincs gond, ha mindketten ugyanazt gondolják. Csak hát ritka az ennyire tökéletes párválasztás, pláne elsőre. (többnyire az ember még önmagáról se tudja, hogy hogy fogja gondolni, amíg meg nem tapasztalja)

Az viszont biztos, hogy senki sem szabhatja meg - és senki sem tudja megszabni - hogy egy másik ember mit hogyan gondoljon.

Látod, ezért is egyértelmű, hogy jobb, hogy ez a pár külön ment, szóval anyuka csak ne kavarjon semmit, bármennyire is nehezére esik.

2017. okt. 26. 12:08
 58/65 anonim ***** válasza:
50%
67%-os, ezek szerint te is lepattantál a családtól, sz..rtál nagy ívben a gyerekedre - azaz nem sikerült felnőnöd az apaszerephez. Majd kizárólag azért, mert anyád nem simogatta a buksidat ezért, hogy milyen okos és ügyes vagy, végképp elmérgesítetted a kapcsolatodat az exeddel és a gyerekeddel, no meg persze anyáddal is.:D Szerintem menj át a tini párkapcsolatok kategóriába, az a te tereped, ez itt szellemileg is érett felnőtteknek való.
2017. okt. 26. 14:23
 59/65 anonim ***** válasza:
42%
Előző, szerintem a személyeskedést, offolást, privát tanácsokat nyugodtan megtarthatod magadnak, a kutyát se érdekli.
2017. okt. 26. 14:27
 60/65 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem Kérdező fia szimplán rájött, hogy a turboanyák nélkül is van élet... sőt, nélkülük van csak igazán...
2017. okt. 26. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!