Megőrült a fiam. Mit tehetnék?
A fiam elhagyta a feleségèt és az unokàmat egy fiatal lányért, próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt.
Soha nem volt ilyen, mindig a családjáért èlt. A menyem is mindig mindenben támogatta.
Nem bírom végignèzni hogy tönkre teszi a családjàt.
Mit tanácsolnàtok?
"Aki erre nem képes, saját maga felé se várjon el hasonlót. " - ja. És mit is vár el a Kérdező FIA?
"próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt." - ja, hogy SEMMIT?
""Aki erre nem képes, saját maga felé se várjon el hasonlót. " - ja. És mit is vár el a Kérdező FIA?
"próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt." - ja, hogy SEMMIT?"
Akkor te miért is hadakozol, csillagom? Tán az bánt, hogy a kérdező támogatja a menyét, meg az unokáját, ahelyett, hogy lesz..rná őket a fiacskája iránti szolidaritásból? Mert az első hozzászólásodban ezt nehezményezted.:-)
Itt csak egyvalamit tudsz tenni:a menyed és az unokád mellé állsz,többet nem.
A fiadat hagyjad,majd koppan egyet,ha a fiatal csitri elhajtja!
"Mert az első hozzászólásodban ezt nehezményezted.:-)" - ehhez képest:
#13 "Kérdező, azt javaslom, hogy ne szólj bele, mert semmi közöd hozzá. A fiadnak is joga van a saját életét élni, meg a menyednek is."
A Kérdező tanácsot kért, azt fogad meg, amit akar, a következményeket úgyis neki kell vállalnia, nem neked, és nem nekem.
" miért, gondolod, hogy az ember szívesen hallgatja, ahogy a saját anyja neki akar rosszat, mert a menye meg az unokája fontosabb neki?"
Innen indult a diskurzusunk, ha nem emlékeznél rá.:-)
Egyébként valóban a kérdező döntése, hogy mit csinál... hál'istennek, és nem a tiéd.
21-es
A kérdező nyilván támogatta eddig a fiát. A hülyeséget azonban nem kell támogatni.
Beleavatkozni nincs értelme, nem lesz jobb.
A fiad pedig nem megőrült, hanem biztos oka volt a döntésének, még ha az az ok nem is méltányolható. A megőrülés azért nem itt kezdődik.
De simán lehet, hogy a házasság csak kívülről nézve volt rendben, belül már régóta problémák voltak.
A gyerekekkel pedig tényleg tartania kellene a kapcsolatot és továbbra is apjuk maradnia, abban teljesen egyetértek.
Fiatal lányért.
Nem csak azt kellene ebben látni, hogy az idősebbet fiatalabbra cserélte, mert ez csak egy szempont lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!