Anyám teljesen megőrült, már nagyon idegesít. Mit tegyek?
Tudjátok, van az a kék bálna "játék". Mióta először hallottak róla a szüleim, teljesen rákattantak, főleg édesanyám. Tudni kell, hogy szeretem csukott ajtó mögött végezni a tevékenységeim, például tanulás, telefonozás, olvasás. Kb. egy hete nincs nyugalmam, mert a szüleim folyton benyitogatnak a szobámba, hogy "megnézzék mit csinálok", vagy átkiabálnak a fél házon ugyanezzel a szándékkal. Már maszturbálni sem tudok a benyitogatás miatt. Múltkor anyával vitáztunk kb. 2 percet, és ezt már úgy vette, hogy a Kék bálnában kaptam a feladatot, hogy távolodjak el tőle. Azt hiszi, hogy játszom vele! Múltkor a telefonom is elvette, hogy megnézze az előzményeket. Felvilágosítottam, hogy semmi közöm ahhoz a beteg "játékhoz", de nem fogja fel.
Hogy érjem el, hogy ne aggódjon/aggódjanak ennyire?
15/L
"Már maszturbálni sem tudok a benyitogatás miatt"
Tegyél egy kalapot, nyakkendőt stb a kilincsre.... tudni fogják mi a szitu. :)))))
Ha legközelebb benyit mondd meg neki,hogy most mar szeretnél végre nyugodtan maszturbàlni.
Azonnal el fogja a balnat felejteni.
Egyébként nincs bizonyíték a kék bálna létezésére, főleg nem itt. Eleve nincsen a "játék" lefordítva csak oroszul létezik, ha létezik egyáltalán. Oroszországban nagyon magas a tinik önygyilkossági aránya a világ többi részéhez képest, és valóban vannak az orosz nyelvű internetes oldalakon öngyilkosságra bíztató csoportok. Ezt használta ki néhány helyi sajtó, és a kormány is ott mert nagyobb befolyást akar az orosz állam az internet felett és így ez nagyon kapóra jöt nekik.
Ha ezt elmagyarázod akkor megnyugodnak szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!