Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megőrült a fiam. Mit tehetnék?

Megőrült a fiam. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

A fiam elhagyta a feleségèt és az unokàmat egy fiatal lányért, próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt.

Soha nem volt ilyen, mindig a családjáért èlt. A menyem is mindig mindenben támogatta.

Nem bírom végignèzni hogy tönkre teszi a családjàt.

Mit tanácsolnàtok?

2017. okt. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim válasza:
57%
Igazából jelenleg semmit sajnos..nagyon nagyon sajnálom a menyed és az unokád is :-( és tudom teljesen a helyzetét,mert épp énis ebben a cipőben járok..23 vagyok van egy másfél éves kisfiam és december elején jön a másik pici..és itthagyott minket egy k...ért és pont mellénk költözött a nővel.. És csak az anyósom,apósom és sógornőim vannak mellettem..majd hidd el rájön a dolgokra csak most belepi a rózsaszín köd..
2017. okt. 24. 22:16
 12/65 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ne keresd a fiad. Ne próbáld meg felhívni, üzenni neki. Majd ha azt látja, hogy magára maradt, hogy senki, még a saját anyja sem érdeklődik felőle, akkor rájön, hogy legalább a gyerekével tartania kéne a kapcsolatot.

Ha meg még ez sem hatna rá, hogy a saját anyja sem keresi, akkor meg is érdemli ezt a fajta büntetését az élettől. Ő nem keresi a saját gyerekét, vissza is kapja az élettől, hiszen az ő anyja sem keresi őt. Ezt érdemli.

2017. okt. 24. 22:39
 13/65 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, azt javaslom, hogy ne szólj bele, mert semmi közöd hozzá. A fiadnak is joga van a saját életét élni, meg a menyednek is.
2017. okt. 24. 22:47
 14/65 anonim ***** válasza:
38%
"Ha meg még ez sem hatna rá, hogy a saját anyja sem keresi, akkor meg is érdemli ezt a fajta büntetését az élettől. " - ez ilyen szituban nem büntetés, hanem a legnagyobb áldás... miért, gondolod, hogy az ember szívesen hallgatja, ahogy a saját anyja neki akar rosszat, mert a menye meg az unokája fontosabb neki?
2017. okt. 24. 22:50
 15/65 anonim ***** válasza:
71%

Az hogy elköltözött , az egy dolog, de hogy a saját gyerekének hátat fordit, az jellemtelenség, arra nincs magyarázat , felnött ember nem elcsatangolt kisgyerek.

Nem lehet rá számitani , ezt jó tudni.

Az jó h legalabb te átérzed a menyed és unokád helyzetét.

2017. okt. 24. 23:05
 16/65 anonim ***** válasza:
71%

"miért, gondolod, hogy az ember szívesen hallgatja, ahogy a saját anyja neki akar rosszat, mert a menye meg az unokája fontosabb neki?"

Mivel is akar neki rosszat? Egyébként ha az én fiam hagyná el úgy a családját, hogy sz..rik a gyereke fejére, nekem sem az lenne fontos, hogy meg ne sértsem szegény "ivarérett ember" lelkivilágát. A felnőttséghez hozzátartozik a felelősségvállalás is, ha ő nem képes erre a saját gyereke iránt, mert a nevelésem ellenére az új pina fontosabb, kénytelen lennék én magamra vállalni.

2017. okt. 24. 23:09
 17/65 anonim ***** válasza:
29%
"Mivel is akar neki rosszat?" - mondjuk azzal, hogy a döntése ellen fordul, ahelyett, hogy támogatná, hogy azt tegye, ami neki jó?
2017. okt. 24. 23:16
 18/65 anonim ***** válasza:
47%

Ennyire igazak a kívülről csodálatos, boldog házasságok...

Semennyire.

Eddig bírta a kamumosolygást.

2017. okt. 24. 23:27
 19/65 anonim ***** válasza:
74%

Azt tegye ami neki jó , 17 es válaszoló?

Ej, akinek gyereke van, az mar nem teheti azt mint tinikorában, hogy követi a szivét, elhagyja a gyerekét.

A gyerek majd felneveli magát?

Vagy az anya apává is válik , dolgozik kettö helyett, MEGOLDJA, igaz?

Mi lenne ha az anya is a szive utan indulna?

Elvegre neki is joga van, nem?

Nevelje a nagymama, es ne szóljon a szulöknek hadd kövessék a szörcsomót a lábuk közt ?

Aki gyereket vállal , felelösséget vállal, már ha felnött férfi az illetö.

Forrófejü tinik irnak ide. Hadd kövesse a szivét....

Ha a ti szuleitek követték volna a szivuket , ti mit ettetek volna ?

Mindenki akinek van minimum 2 agysejtje bele tud gondolni

2017. okt. 24. 23:30
 20/65 anonim válasza:
66%
Valamilyen szinten igaza van annak aki azt írta,h büntetés lenne,ha anyukája nem keresné..mert nálunk is többoldtalú a helyzet..néha érdekli,h az anyja 'leszarja' néha meg rájön vmi és ő bunkóskodik..de mindez dacázásból teszi sztem..bár mi csak felületesen ismerjük a problémát.
2017. okt. 24. 23:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!