Megőrült a fiam. Mit tehetnék?
A fiam elhagyta a feleségèt és az unokàmat egy fiatal lányért, próbáltam vele beszélni de meg se hallgat. Ráadásul másik országba költózótt.
Soha nem volt ilyen, mindig a családjáért èlt. A menyem is mindig mindenben támogatta.
Nem bírom végignèzni hogy tönkre teszi a családjàt.
Mit tanácsolnàtok?
Sajnos semmit, annyit tehetsz, hogy te szereted az unokádat.
Egyébként az, hogy a feleségével szémennek, egy dolog, sokan teszik, ám az, hogy a gyerekét is nagy ívben leszarja már igencsak gáz és szánalmas. :(
Ha támogatnád és nem cseszegetnéd, hogy miért vált el, akkor talán szóba állna veled.
Nyilván nem volt boldog, hiába is tűnt annak kívülről.
Nem mindig az a legjobb megoldás, ha életünk végéig együtt maradunk azzal, akit választottunk.
Én a fiamnak nem azt kívánnám, hogy mindenáron, élete végéig maradjon házas, akkor is ha boldogtalan.
"ha nem ápol normális viszonyt a fiával IS, szépen magára marad. "
Mert neki esélye sincs normális életre a fiacskája nélkül, aki amúgy kiment külföldre, és még a gyereke se érdekli... Álmodozz csak, királylány.:D
#46, max királyFI...:)
És tudod, én tapasztalatból beszélek... szemben az "A fiadat hagyjad,majd koppan egyet,ha a fiatal csitri elhajtja!", "Őszintén remélem, hogy te nem fogod hasonló cselekedettel terhelni a világot. " - és hasonló bren álmodókkal, iparszerű önámítókkal:)
Tudod: "Ábrándozás az élet megrontója, Mely, kancsalúl, festett egekbe néz." - ahogy a költő írta...
"#46, max királyFI...:) "
Mindjárt gondoltam, hogy azért véded ennyire.:D És még büszke is vagy magadra. Szánalom.
"Egy hàzban laktunk... Eddig mindig mindent megbeszélt velem."
hajjaj, asszem kezdem erteni hol van a problema... Ateltem en ezt...
Lehet hogy mar regota gyulemlik benne a feszko, csak soha nem mert meg hangosan veszekedni se az asszonnyal, mert akkor egybol kerdezned hogy mi van, es semmi kedve magyarazkodni a magandolgairol...
Tur, tur, hogy megicsak "jofiu" maradjon a szemedben, meg a fene megeszi hogy megfeleljen annak az eletvitelnek ami a szemeben az elvart, de egyszercsak megtelt a pohar, es vege.
Az a fiatal lany nem a kivalto ok, csak a katalizator.
Ez legalabb annyira lazadas ellened.
Hogy mit tegyel? Pszichologia. Kezdd el szapulni a menyed, meg hogy milyen jol tette, hogy vegre otthagyta azt a "harpiat", stb stb, puszta dacbol tabort fog valtani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!