Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy ne mutogassa magát?
Nyaranta a családommal szoktam néha strandra járni, és anyukám idén beszerzett egy tangás fürdőruhát, volt is rajta, amikor strandolni mentünk. Megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, főleg apukám kedvéért, mert már régebben is próbálta rábeszélni, meg láttak hasonló korú nőket szintén tangás bikiniben, és innét az ötlet, hogy mi lenne, ha ő is hordaná, mert neki tetszene, ha anya ilyenben van...
43 éves, elég jól tartja magát, végül is nem áll rosszul rajta, de engem zavar, hogy anya gyakorlatilag meztelen fenékkel mászkál velünk egy csomó ember között.
Nem szívesen szólok bele abba, hogyan öltözködik, mert az ő dolga, mit vesz fel, de szerintetek mitévő legyek? Mondjam meg neki, hogy szeretném, ha legközelebb nem tangában lenne, mert engem feszélyez, hogy teljesen kint van a feneke, vagy túllihegem a dolgot?
Aki nem érti, még mindig, hogy miért zavarja a kérdezőt az gondolja el, hogy most újra gyerek és a saját annyával van a strandon és egy idegen undorító nagy szörös fószer azt mondja jó mély hangon: Szívesen megba.sznám anyád tangás formás segget. Aztán belekenném a hajába....
Úgyhogy ne! Ne mutogassa magát a gyerek előtt mert nem illik!
Elnézést kérdező de itt sokaknak az erkölcse a béka segge alatt van és csak a tangás seggre gondolnak pedig a saját anyjuk tangás segget kellene elképzelni!
"43 éves,elég jól tartja magát, végül is nem áll rosszul rajta"
Ne szólj bele,ezt ő dönti el!
Aztán meg jól tartja magát. :D
"Nem szívesen szólok bele abba, hogyan öltözködik, mert az ő dolga"
Eltaláltad, nem a te dolgod
Szerintem, a kérdezőnek sokkal kifinomultabb a gondolkozása/lelkivilága, mint némely komment tartalma.
Számomra pedig egyenesen bosszantó az a hozzáállás, hogy "az ő dolga". Ez most komoly? Nem egy idegen nőről* van szó, hanem a saját édesanyjáról, akiben nem a jó nőt, hanem továbbra is az édesanyát szeretné látni. Nem veszitek észre, hogy ezzel a hozzáállással egy fiatalabb (igen, jó esetben még szűz) srácnak milyen problémát lehet okozni? Vagy jaa, nem is érdekel?! Mert "én" jól érzem magam így. Szomorúú..
Túl nagy a szabadság, nincs felelősség... :(
Szerintem apukáddal beszélj előbb, hiszen "ő a kezdeményező". Vagy azzal beszélj, akivel jobban megérteted magad.
*Az "idegen nőnek" sem kéne magára akármit (nem) felvenni, de ez már egy másik téma.
Mielőtt azt hinnétek hogy valami hímsoviniszta pali lennék, leírom, hogy 26/N
Bocsi, ha száraz voltam, de ezt csak nekem legyen jó a többi nem érdekel, + "tisztasághiányt" nehezen tudom elviselni. :s
Úgy is meg lehet közelíteni a dolgot, hogy az anyukád még mindig bizonyítani akarja magának és a férjének, hogy vonzó - akár mások számára is.
És ennek lehet értékes oldalát is nézni. A férfiaknál ebben a korosztályban van a kapuzárási pánik hajlamosság, és előfordulhat a megcsalás.
Anyukád úgy is gondolhatja, hogy egyszerűbb megtartani, mint visszaszerezni, és kevesebb traumával is járhat neki is és neked is.
Egyébként tényleg te is gondolkozhatsz úgy is, hogy az anyukám 40 évesen még milyen jól tartja magát, és büszke vagyok rá, és úgy is, hogy jajajaj anyuci, kilóg a feneked!
Egyébként nem tök mindegy? Soha nem látod azokat az embereket többet, akik ott lófrálnak a strandon!
Lazíts! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!