Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy ne mutogassa magát?
Nyaranta a családommal szoktam néha strandra járni, és anyukám idén beszerzett egy tangás fürdőruhát, volt is rajta, amikor strandolni mentünk. Megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, főleg apukám kedvéért, mert már régebben is próbálta rábeszélni, meg láttak hasonló korú nőket szintén tangás bikiniben, és innét az ötlet, hogy mi lenne, ha ő is hordaná, mert neki tetszene, ha anya ilyenben van...
43 éves, elég jól tartja magát, végül is nem áll rosszul rajta, de engem zavar, hogy anya gyakorlatilag meztelen fenékkel mászkál velünk egy csomó ember között.
Nem szívesen szólok bele abba, hogyan öltözködik, mert az ő dolga, mit vesz fel, de szerintetek mitévő legyek? Mondjam meg neki, hogy szeretném, ha legközelebb nem tangában lenne, mert engem feszélyez, hogy teljesen kint van a feneke, vagy túllihegem a dolgot?
"Nem szívesen szólok bele abba, hogyan öltözködik, mert az ő dolga, mit vesz fel..."
Kérdésedre itt a válasz. Ne szólj bele, az ő dolga.
Abba nem szólhatsz bele, hogy mit vesz fel, de azt elmondhatod neki, hogy te mit érzel, amikor ez van rajta és együtt vagytok. Ennyi. Az ő döntése, hogy mit kezd ezzel az információval.
Viszont gondolkozz el azon is, hogy miért zavar téged, amikor anyukád nőisége kerül előtérbe. Anya, feleség, vonzó nő, ez mind együtt az anyukád. A strandon úgy érezte, inkább a feleség-nő szerepek kíván megfelelni, és apukádnak tetszeni, mint az anya-szerepnek. Nem hiszem, hogy ezzel gond lenne.
"Az ő dolga"
Nagyszerű! Mindenki foglalkozzon csak magával, a másik érzései magasról le vannak ejtve...
Szép új világ!
Alpvetően anyukád döntése, hiszen azt vesz fel amit akar. De jelezd neki, üljetek le beszélni, hogy teged ez nagyon zavar.
25/N
Akkor is vehetsz fel tangásat
59/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!