Anyukámnak miétt baj hogy apukámmal járok airsoftozni? (szüleim elváltak) 15L
Anyukáddal van közös hobbid? Ha nincs akkor egyszerűen 'irigy', hogy az apáddal töltöd ezt az időt az ő hobbijával és még jól is érzed magad.
Ha anyukáddal is van valami közös hobbitok, rendszeres elfoglaltság akkor pedig csak félt.
Mert féltékeny.
Párom - felnőtt férfi - anyja is iszonyat hisztit kivág, mikor megy az apjához.
Pedig az Airsoft jó, főleg mikor jobb vagy a férfiakná :)
Anyukád féltékeny ennyi. Keress vele is közös programot
22L
Ez a hobbi nem 15 éveseknek való. Na meg biztos van ott sok férfi, akik szivesen látják ott a fiatal lányokat és lihegnek, mint a kutya. Ezt tudván, lehet az egyik ok, amiért anyukádnak ez baj.
Másik ok: féltékenység.
Én a helyedben megkérdezném tőle.
Am vagy félt vagy féltékeny szerintem. Ha ismeri az airsoft kockázatait akkor joggal.
#5: Én csak azt írtam, hogy esetleg gondolhatja így a kérdező anyja.
Mellesleg tényleg én vagyok sötét, mert nem küldeném a 15 éves gyereklányomat lövöldözni? Mert nem neki való?
Az apjával jár oda te szerencsétlen. Szerinted az apja odavinné ha ez lenne a helyzet? A másik pedig, hogy gondolom az apja is többnyire barátokkal jár, akik erősen kétlem hogy rámozdulnának az egyik barátuk lányára. Arról nem is beszélve, hogy egy értelmes felnőtt ember nem kezd ki egy 10en éves lánnyal. Nálad nincs valami rendben ha ilyen megfordul a fejedben. Idióta.
Az pedig, hogy a te lányod nem szereti az ilyen dolgokat az az ő dolga. Ha a kérdező szereti akkor az apja miért ne támogathatná ebben?
#8: Tök mindegy,hogy ki jár oda, akkor sem egy 15 évesnek való. Igen, megfordul a fejemben az, amit leírtam. Jól írtad, értelmes ember nem mozdul rá ilyen korúakra, de szerinted mindegyik férfi ilyen értelmes és jólnevelt? ELég feljönni erre az oldalra és olvasgatni, hogy 40-es palig dugnak tizenéves lányokat, és ez teljesen "normális".
Mellesleg ez csak egy tipp volt. Az anya simán goldolhatja ezt is, benne van a pakliban.
Egyébként szereti vagy nem, végső soron a szülő feladata az, hogy mint érettebb fél, megérttesse a gyerekével,hogy mi neki való és mi nem. Itt most nem csak az airsoftról van szó.
Egyébként ne idiótázzál. Én írtam egy lehetséges okot a kérdező kérdésére, te meg írtál egy kommentet, minden következetesség nélkül.
Vele csinálsz-e valamit közösen? Azon kívül, hogy ha megkérdezi, milyen volt a napod, rávágod, hogy jó.
Amúgy ez nem féltékenykedés. Ha vele nincs közös program, az teljesen jogosan esik neki szarul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!