Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak miétt baj hogy...

Anyukámnak miétt baj hogy apukámmal járok airsoftozni? (szüleim elváltak) 15L

Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 05:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Igen vele is van közös programom.

És apukám legjobb ismerőseivel szoktam menni akik iszonyat jofejek es sose mozdulnanak ram.

2017. máj. 18. 12:31
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, szerencsére nem szólhat bele, egyéb lehetőség híján majd megszokja... valószínűleg ő még úgy gondolkodik, hogy a "fiúnak ez való, a lánynak meg az"...
2017. máj. 18. 13:05
 13/22 anonim válasza:
18%
Miért nem költözöl apukádhoz, ha anyádról ezt gondolod?
2017. máj. 18. 13:14
 14/22 anonim ***** válasza:
6%

"Igen vele is van közös programom."

Szabad tudnunk? Vagy még most találod ki, hogy mi legyen, amivel lenyűgözöl minket?

2017. máj. 18. 13:16
 15/22 A kérdező kommentje:

14:miért találnék ki hazugságot hogy kenyűgözzek idegen embereket?

Aki ismer tudja hogy én mindenben igazat mondok szoval masba koss bele.

2017. máj. 18. 13:30
 16/22 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező,ne húzd fel magad... aki ilyen kérdést kiír a GYK-re, az számolhat vele, hogy megtalálják az anyuka-szolidáris anyukák...
2017. máj. 18. 13:35
 17/22 anonim ***** válasza:
91%

Ne vedd a szívedre kérdező. Ezen az oldalon és főleg ebben a kategóriában elvakult nőpártiak vannak. Sokan nem kellettek a férjüknek és itt hisztizik ki magukat. Nekik mindig az anya a szent és a férj, gyerek a szemét. Az egyik legabszurdabb példa : a feleség félrekefélt és még ezért is a férjét hibáztatták. Természetesen fordított esetben csak a férfi a szemét. Sajnos sok nő önző, irigy. Nem tudnak mással osztozkodni és jól kijönni. Lásd a sok anyós gyűlölős kérdést is. Vagy amikor a gyerek hazajön késő délután a suliból és még ő van lecseszve, hogy ne az anyjától várja a főtt ételt. Ide ilyen nők járnak többségben.

Szóval te vagy a hibás, amiért jól mered érezni magad apáddal, akit anyád már nem szeret, ezért te sem szeretheted őt.

2017. máj. 18. 13:42
 18/22 anonim válasza:
4%
Összességében ne törődj vele, mi örülünk a friss húsnak ebben a sportban.
2017. máj. 18. 15:05
 19/22 anonim ***** válasza:
4%
Nagyon messze vagyok én az elvakult nőpártitól, anyukaszolidáris anyukától. De igazságpárti vagyok. És mivel a kérdező igen szűkszavú volt, lehetséges, hogy elmegy az apjával, jól érzi magát, hazamegy, bevágja magát a szobájába, bedugja az agyáig a fülest, az anyjához csak akkor szól, ha éhes, vagy elfogyott a wc-papír. Nem feltétlenül van így, de 1 mondattal kellett volna többet írni, hogy tisztázza magát és elkerülje az ilyen feltételezéseket. Nem tette meg, viselje a következményeket!
2017. máj. 18. 15:32
 20/22 anonim válasza:
21%
Eggyetértek az előző hozzászólóhoz, valószínű hogy az apás hétvégéken el van varázsolva a kislány. Én még azt se hiszem el hogy játszik airsoftot, csak lehet apát kiséri. Aztán pózolok egy fegyverrel a játék végén, mintha játszottam volna.sokan ki akarnak valamivel tűnni a szürkeségből. Meg az a megjegyzés hogy apa barátai nem nyomulnak rá. Hogy jön ez az anyás dologhoz? A kérdéshez.
2017. máj. 18. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!