Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy segítségre van szükségem?
Az az igazság,hogy a csehországi nyaralásunk alatt megismerkedtem egy cseh fiúval,és nagyon egymásba habarodtunk,de csak éltünk a mának,és úgy jöttem haza a nyaralásról,hogy elfelejtettük megkérdezni egymás nevét(ez így nem teljesen igaz,mert a keresztnevünkkel mutatkoztunk be). A nyaralás vége óta eltelt bő 6 hónap és teljesen belebetegedtem az egészbe.Volt,hogy napokig nem ettem semmit,erős szívkörnyéki fájdalmakat érzek,és légzési nehézségeim keletkeztek a dolog miatt.
Azt hiszem,hogy nagyon segítségre lenne szükségem! Hogyan mondjam el ezt neki?
De mi okozza a tüneteidet? Maga a szerelem, vagy a veszteség?
Miért nem próbáltad megkeresni?
Én nem hiszem, hogy ha együtt nyaraltatok, ő ne vette volna észre, hogy te egy fiúval töltöd az idődet és nem vele.:)
Azt sem hiszem, hogy elérhetőséget cserélni nem jut eszetekbe, amikor búcsúztok.:)
Szerintem a vendéglistából kideríthető a teljes név.
Hogy mi okozza a tüneteket azt nem tudom,de szerintem is-is.
Ne tudd meg,hogy mennyi idő keresztül csak őt kerestem.Volt,hogy napokig csak kerestem-és kerestem eredménytelenül.
Anyuék nem voltak a nyaraláson,a nagybátyámhoz jöttem ki a testvéremmel,ezért ők ebből semmit nem is tudhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!