Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam az anyukámnak, hogy...

Elmondjam az anyukámnak, hogy cigizek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, már 15 éves korom óra cigizek. Az anyukám sosem szid le, nagyon kedves meg minden...de egyszerűen képtelen vagyok neki ezt elmondani, valamiért félek :( Ő is tudta hogy cigizek, mert biztosan érzi a ruháimon, rajtam, már látta a fiókomban a cigis dobozokat...de akkor is valamiért féleg. Amúgy őt sem értem, hogy ha tudja akkor miért nem szól nekem? El szeretném már neki mondani valahogyan...

2017. jan. 14. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
A te életed azt csinálsz vele amit akarsz de szerintem már tudja hogy bagózol.
2017. jan. 14. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Mert te is tudod, hogy hülyeség.
2017. jan. 14. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Na figyelj, nővéremmel és sógorommal nagyon jó a viszonyom , tényleg, kívánni sem lehetne jobbat mindig ott vannak ha van valami szar , de én is nekik .

2015 óta cigizek , mikor meghalt egy közeli, rokonunk , szerintem előbb is tudták már de nem mondták,

Sógorom mondta , hogy mondjam el növeremnek mert ő arra várt hogy én mondjam el.

Én most 20 felett vagyok , bőven nincs miért leszidni. Meg keresem a rá valót és nem is 5 éves vagyok.

De nem szóltak hogy tudják :)

Szerintem anyud is arra vár hogy el mond neki te magadtól :) aztán majd ki derül mi lesz , uljetek le kávézni vagy valami. :)

2017. jan. 14. 17:00
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm a válaszod :)
2017. jan. 14. 17:08
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

A cigány Gazsi dugja a hugát, a Marist a vécében. Rájuk nyit az apjuk:

- Mit csináltok?!? - förmed rájuk.

- Hogy hogy mit, hát dugom a hugomat, a Marist!

- Ja jól van, azt hittem, hogy cigiztek!

2017. jan. 14. 17:12
 6/12 anonim válasza:
74%
Szerintem mondd el neki , meg fogja érteni , es értékelni fogja az őszinteséged. Hugom is mikor elmondta apukanknak , az apánk mar tudta , de értékelte , hogy a testvérem őszinte volt vele. Ezek mellett, ha anyukád ilyen rendes veled , meg is érdemli hogy őszinte legyel vele !:)
2017. jan. 14. 17:15
 7/12 A kérdező kommentje:
#5 😂😂😂jót röhögtem rajta
2017. jan. 14. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én 14 éves korom óta dohányzom. Mindig koliban laktam, és hétvégén otthon csak éjjel, sutyiban cigiztem. Baromira titkoltam a szüleim előtt, és biztos voltam benne, hogy nem is tudnak róla, aztán egyszer érettségi után csináltak valamit, ami nagyon kiborított, kimentem a teraszra, sodortam magamnak egy szálat, és komótosan elszívtam. Apám kijött mellém beszélgetni, és úgy dumáltunk, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy bagózok.

Szóval szerintem tudja :)

2017. jan. 15. 11:27
 9/12 anonim ***** válasza:
53%

1. tudja

2. ne dohányozz, mert undorító (tudom ez nem fog visszatartani, de majd Te is rájössz idővel)

2017. jan. 15. 15:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha ilyen jó fej anyukád,tudod hogy nem szidna le,akkor miért nem vagy vele őszinte?

Egyébként nagy butaságot csinálsz, semmi "menő"nincs benne,hiába hiszed. Csak tönkre vágod a fejlődésben lévő szervezeted. Ennyi.

2017. jan. 15. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!