Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam anyukámnak, hogy...

Elmondjam anyukámnak, hogy 3-ast kaptam ének dogára?

Figyelt kérdés
Nem tudom elmondjam e anyunak a 3-ast. Én jó tanuló vagyok (általános iskolás)és már így is van egy 3-asom matekból. Mondjam el év végén vagy a napokban?

2013. nov. 5. 14:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%
Sunnyogd el. az ének tantárgy úgysem egy létszükséglet.
2013. nov. 5. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Énekből 3-as nem a világ vége! Ha ezért haragszik, akkor ne vedd komolyan. Ígérd meg neki, hogy legközelebb jobb lesz.
2013. nov. 5. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:
59%
Egy ének hármasért egy normális szülő sem fog kiakadni, nyugodtan mondd el.
2013. nov. 5. 14:45
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Az élet hatalmas problémái...
2013. nov. 5. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy mondd el, az ének amúgy sem számít, de hazudni ne kezdj el!!!
2013. nov. 5. 14:54
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Aranyos vagy, de nem hiszem, hogy anyukád ezen problémázni fog. Miért kaptál hármast?
2013. nov. 5. 15:00
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

őszintén kit érdekel?

nálunk annak idején egy ének 3-as jó jegynek számított, matekból meg a 2-es ne problémázz hülyeségeken

úgyse nézik sehol az átlagot, középsuliba ha felvételizel ott se érdekel senkit csak az ucsó 2 éved eredménye

2013. nov. 5. 15:09
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem,nem, titkold el, és írd ki ezt gyakorira -.-"
2013. nov. 5. 15:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Ugyis megtudja. Ha nemondod meg akkor hazug sunyinak fog tartani aki buta. Vagy rossz szülönek fogja gondolni magát, akibe nem bizik a gyereke és fél töle.
2013. nov. 5. 15:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondd el, ha mérges is lesz 2 nap múlva már elfelejti. Én nem lennék mérges, kivéve, ha eltitkolná, de akkor sem a jegy miatt. Mondjuk nem is úgy nevelem a gyerekemet, hogy egy hármast ne merjen elmondani.
2013. nov. 5. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!