Elmondjam anyukámnak?
Nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:(
Egy ismeretlen fiúnak megmutattam a puncim webkamerán keresztül. Most majd jönnek az olyan hozzászólások hogy kurv@ meg ribanc de tudom hogy megérdemlem.:( Legszivesebben azt mondanám anyukámnak hogy: anya verj meg nyugodtan, egy hülye kis ribanc voltam, megmutattam egy ismeretlen fiúnak a puncim webkamerán keresztül, nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:( Nincs elég merszem hozzá hogy elmondjam neki.:(
Szerintetek elmondjam neki? :'(
13L
Nyugodtan jöhetnek a kurv@zos kommentek megérdemlem..:(
Szia!
Igen ez nagyon felelőtlen tett volt amit tettél, de azzal ha megver már nem tudja vissza fordítani a helyzetet.
Próbálj meg azzal a fiúval beszélni, akinek megmutattad, remélem tudod, hogy innentől felkerülhet netre.
Lehetsz zsarolás áldozata. De azért remélem nem lesz semmi gond.
Szerintem ne.
De jó nagy marha vagy, és ha egy 45 éves pedofil lett volna?
:O hogy vitt erre rá az eszed?
Ne mond anyukádnak. Én biztos szégyellném a lányomat ha ilyet csinálna. Amiről nem tud az nem fáj
Nyugodj meg. Nem vagy egyik sem, max. kíváncsi, meg izgat a szex. Előfordul. De mégis, ez hogy történt?
Valami oldalon keresztül? Vagy?
Én több dologtól tenném függővé, hogy elmondjam-e.
Kifejtenéd bővebben?
Nem kell hogy elmondd neki, majd meglátja a youtube-on :)
Amúgy ilyen esztelenséget ne csinálj többet, tanulj a hibádból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!