Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyukámnak?

Elmondjam anyukámnak?

Figyelt kérdés

Nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:(

Egy ismeretlen fiúnak megmutattam a puncim webkamerán keresztül. Most majd jönnek az olyan hozzászólások hogy kurv@ meg ribanc de tudom hogy megérdemlem.:( Legszivesebben azt mondanám anyukámnak hogy: anya verj meg nyugodtan, egy hülye kis ribanc voltam, megmutattam egy ismeretlen fiúnak a puncim webkamerán keresztül, nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:( Nincs elég merszem hozzá hogy elmondjam neki.:(

Szerintetek elmondjam neki? :'(

13L

Nyugodtan jöhetnek a kurv@zos kommentek megérdemlem..:(

2012. aug. 19. 20:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen ez nagyon felelőtlen tett volt amit tettél, de azzal ha megver már nem tudja vissza fordítani a helyzetet.

Próbálj meg azzal a fiúval beszélni, akinek megmutattad, remélem tudod, hogy innentől felkerülhet netre.

Lehetsz zsarolás áldozata. De azért remélem nem lesz semmi gond.

2012. aug. 19. 20:30
 2/29 anonim válasza:
89%
Azt hogy? O__o Szerintem jobb ha nem mondod. 13/L
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne.

De jó nagy marha vagy, és ha egy 45 éves pedofil lett volna?

4/29 anonim ***** válasza:
100%

:O hogy vitt erre rá az eszed?

Ne mond anyukádnak. Én biztos szégyellném a lányomat ha ilyet csinálna. Amiről nem tud az nem fáj

5/29 anonim ***** válasza:
100%
jajj, nehogy elmondd,inkább tanulj belőle és ne csináld többet, főleg semmilyen adatodat ne add ki ezeknek az idegeneknek, nehogy rádkattanjanak, megkeressenek stb, mert legtöbbjük öreg cukrosbácsi
2012. aug. 19. 20:31
 6/29 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg. Nem vagy egyik sem, max. kíváncsi, meg izgat a szex. Előfordul. De mégis, ez hogy történt?

Valami oldalon keresztül? Vagy?

Én több dologtól tenném függővé, hogy elmondjam-e.

Kifejtenéd bővebben?

2012. aug. 19. 20:31
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
En nem mondanam el neki, de tanulj ebbol, es ne csinalj ilyet tobbet.... Fiuzni meg raersz...
2012. aug. 19. 20:35
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hogy elmondd neki, majd meglátja a youtube-on :)

Amúgy ilyen esztelenséget ne csinálj többet, tanulj a hibádból!

2012. aug. 19. 20:37
 9/29 anonim ***** válasza:
76%
Felelőtlen voltál elég rendesen, de nagyon rosszul érezheted most magad :( És ilyen lelkiállapotban csak feloldozásra vár az ember. Ezt azonban mi nem adhatjuk meg neked (hiába nyugtatnánk, nem éreznéd jobban magad), ezért szerintem szedd össze a bátorságodat és beszélj anyukáddal!
2012. aug. 19. 20:37
 10/29 A kérdező kommentje:
Egyszerüen nem tudom.. csak ugy megtörtént, tudom ez nem válasz..:( De annyira lelkiismeret furdalásom van.. már kb. két hónapja hogy megtörtént akkor utána mondtam a fiúnak hogy erröl senkinek egy szót se.. mivel a nevemet sem tudja ez jo. Nagyon lelkiismeret furdalásom van úgy érzem h el kellene mondanom valakinek.. de szoktam vidám lenni, de mikor eszembe jut akkor nagyon rossz érzés, felelőtlen kis hülye vagyok..:(
2012. aug. 19. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!