Elmondjam anyukámnak?
Nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:(
Egy ismeretlen fiúnak megmutattam a puncim webkamerán keresztül. Most majd jönnek az olyan hozzászólások hogy kurv@ meg ribanc de tudom hogy megérdemlem.:( Legszivesebben azt mondanám anyukámnak hogy: anya verj meg nyugodtan, egy hülye kis ribanc voltam, megmutattam egy ismeretlen fiúnak a puncim webkamerán keresztül, nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:( Nincs elég merszem hozzá hogy elmondjam neki.:(
Szerintetek elmondjam neki? :'(
13L
Nyugodtan jöhetnek a kurv@zos kommentek megérdemlem..:(
Na jó, tényleg nagyon-nagyon-nagyon nagy butaság volt, de vedd tanuló pénznek és SOHA többé ne tegyél ilyet!
Virtuálisan küldök neked egy pofont, ha ettől jobb, és innentől kezdve nagyon figyelj arra, mit teszel! Bármennyire könyörögnek is, bármit is mondanak, ígérnek ne tedd meg! Zárd be, lépj ki!
Anyudnak meg ne mondd el, végülis semmi infót nem adtál meg magadról, de innentől kezdve hanyagold az ilyeneket!
Nagyon nagy csacsi vagy! Ki tudja ki néz azon a kamerán. Bárki írhat magáról amit akar. Lehet, hogy örömet szereztél egy 50 éves vén pedofil kéjencnek...
Mindegy mostmár, szerintem tanultál belőle, töröld magad onnan, és nagyon figyelj oda, milyen infókat adsz ki magadról, mert sosem tudhatod ki olvassa, nézi. A világ tele van betegebbnél betegebb alakokkal. Anyudat ne idegeld vele így utólag szerintem.
Egyetértek az előttem szólókkal. Butaság volt, de nem érdemes ezen most tépelődnöd meg kínoznod magad. Az ember sok hülyeséget csinál, amikor belép abba a korba, hogy elkezdi érdekelni a sze...xualitás. Felejtsd el, próbálj meg nem gondolni erre.
Két nagyon fontos dolgot tanácsolok még neked:
- ha interneten ismerkedsz, beszélgetsz másokkal, soha ne adja ki igaz, személyes infókat magadról! Azt csak személyesen.
- soha ne engedd lefotóztatni, levideóztatni magad senkivel, mert amit egyszer rögzítettek, azzal vissza is élhetnek. Felkerülhet a netre, azt meg gondolom nem szeretnéd.
Ezeket tarts észben :). És ne ostorozd magad.
*ölelés*
Semmi köze ahhoz hogy kinek mutogatod a cunidat
Szerintem ő is mutogatta volna másnak ha az ő idejében lettek volna webcamerák ebben az országban.De kitudja lehet rendszeresen camszexel valakivel
A lényeg az hogy nem kell emiatt szégyenkezned,mások már ilyenkor rég dugnak tehát a te eseted még elmegy.De vigyázz nehogy visszaéljenek ezzel a webcamos cuccal
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Valamelyik válaszoló azt írta az én esetem jobb, mert van aki már szexel. Hát én még fiúzni sem akarok, nem hogy szexeljek. Szerintem csak kíváncsi voltam..
Persze mindenkinek megy a zöld kéz, köszönöm, sokat segítettetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!