Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyukámnak?

Elmondjam anyukámnak?

Figyelt kérdés

Nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:(

Egy ismeretlen fiúnak megmutattam a puncim webkamerán keresztül. Most majd jönnek az olyan hozzászólások hogy kurv@ meg ribanc de tudom hogy megérdemlem.:( Legszivesebben azt mondanám anyukámnak hogy: anya verj meg nyugodtan, egy hülye kis ribanc voltam, megmutattam egy ismeretlen fiúnak a puncim webkamerán keresztül, nagyon lelkiismeretfurdalásom van.:( Nincs elég merszem hozzá hogy elmondjam neki.:(

Szerintetek elmondjam neki? :'(

13L

Nyugodtan jöhetnek a kurv@zos kommentek megérdemlem..:(

2012. aug. 19. 20:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok: de jó kapcsolatod van anyukáddal? Hogy állna ehhez? Szoktatok beszélgetni?
2012. aug. 19. 20:40
 12/29 A kérdező kommentje:
Fiúzni meg egyáltalán nem akarok.. ráérek. Csak szerintem mindenki kíváncsi.. de egy kis hülye ribanc vagyok.:(
 13/29 anonim ***** válasza:
46%
KAMU KÉRDÉS! Trollkodás, de azért kicsit szórakoztató. :)
 14/29 A kérdező kommentje:

Igen jó a kapcsolatom vele, de nem hiszem hogy olyan könnyen venné.:(

Nem kamukérdés... ha meg nem hiszed és ismernélek hazugságvizsgáló alá is vethetnél.. sajnos megtörtént.. nem pörgethetem vissza az időt.:(

2012. aug. 19. 20:42
 15/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz.. Én 16 évesen a cickóimat mutattam meg web cam.-en egy fiúnak... Aki 10 évvel idősebb volt... A szüleimnek meg nem mondtam meg.. Minek? Van más aki ujjazza magát meg nem tudom miket csinàl a kamerának... Csak nekem vmi 20 ember látta a ciciimet :D Aután jöttek az üzik, hogy lefotózza és mutogatja a haverjainak... :D Akkor rossz volt, mára már csak egy tini poén ;)
2012. aug. 19. 20:48
 16/29 anonim ***** válasza:
29%
Jó azért egy mell és egy nemiszerv között van különbség
2012. aug. 19. 20:50
 17/29 A kérdező kommentje:
Értem.. de tegyük fel ha van/lesz egy párod neki elmondanád? vagy késöbb a szüleidnek elmondanád/tad?
2012. aug. 19. 20:51
 18/29 avellana ***** válasza:
100%

Ne, ne mondd meg. Miért, attól jobban éreznéd magad? És anyu?

Ne aggódj ez miatt. Hagyd a fenébe, nem kell vele törődni. Megtörtént. Na és? Legközelebb nem fog. Ez pedig nem 'qzrva' viselkedés, se nem 'r.banc'. Ez egyszerűen csak gyerekes, felelőtlen, éretlen. Ezen lehet dolgozni. Minden rendben! És legközelebb figyelj oda! :)

2012. aug. 19. 21:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Hibáztál, tanulj belőle, de ne hidd hogy egyedül vagy ezzel,más is csinál hasonló butaságot. Nem történt azért tragédia,ennyi idősen természetes a kíváncsiság. Ha annyi idős leszel majd hogy fiúz, nem fog téged sem, meg a párodat sem érdekelni hogy mit csináltál 13 évesen. Én 10 évesen mutattam meg egy fiúnak a játszótéren, mert neki valami sérve volt és cserébe megmutatta az övét. Ne emészd magad miatta. Tanultál belőle és ennyi.
2012. aug. 19. 21:14
 20/29 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire nagy ügyet ne csinálj belőle, pár év múlva már emlékezni se fogsz rá.
2012. aug. 19. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!