Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam az anyukámnak, hogy...

Elmondjam az anyukámnak, hogy cigizek?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, már 15 éves korom óra cigizek. Az anyukám sosem szid le, nagyon kedves meg minden...de egyszerűen képtelen vagyok neki ezt elmondani, valamiért félek :( Ő is tudta hogy cigizek, mert biztosan érzi a ruháimon, rajtam, már látta a fiókomban a cigis dobozokat...de akkor is valamiért féleg. Amúgy őt sem értem, hogy ha tudja akkor miért nem szól nekem? El szeretném már neki mondani valahogyan...

2017. jan. 14. 16:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem azért cigizik mert menő...

Én sem azért kezdtem el ...

Ilyen az élet, majd te is rájössz kommentelő...

2017. jan. 16. 01:22
 12/12 anonim ***** válasza:

Te miért kezdted el? Én megmondom őszintén, megpróbáltam rászokni még tizenévesen, amikor a körülöttem levő emberek, haverok elkezdtek dohányozni, de annyira szar volt, hogy képtelen voltam rá. Utólag már nem bánom. Én teljesen a többiek miatt próbáltam cigizni, azért mert láttam, hogy a többiek szívják, és nem akartam kimaradni. Eddig bárkivel beszéltem, kb ugyanezt mondta. Nálad ez hogy zajlott?

2017. jan. 16. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!