Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy ne mutogassa magát?
Nyaranta a családommal szoktam néha strandra járni, és anyukám idén beszerzett egy tangás fürdőruhát, volt is rajta, amikor strandolni mentünk. Megkérdeztem, hogy miért, azt mondta, főleg apukám kedvéért, mert már régebben is próbálta rábeszélni, meg láttak hasonló korú nőket szintén tangás bikiniben, és innét az ötlet, hogy mi lenne, ha ő is hordaná, mert neki tetszene, ha anya ilyenben van...
43 éves, elég jól tartja magát, végül is nem áll rosszul rajta, de engem zavar, hogy anya gyakorlatilag meztelen fenékkel mászkál velünk egy csomó ember között.
Nem szívesen szólok bele abba, hogyan öltözködik, mert az ő dolga, mit vesz fel, de szerintetek mitévő legyek? Mondjam meg neki, hogy szeretném, ha legközelebb nem tangában lenne, mert engem feszélyez, hogy teljesen kint van a feneke, vagy túllihegem a dolgot?
Utolsó: nem írtam olyat, hogy nem értem, miért zavarja.
Azt akartad írni, hogy a helyében téged is zavarna, ezért mindenki hülye, akit nem zavarna? Akkor írd azt:)
Bocsi, de ez bunkóság tőled. A tangás tinipichák nem zavarnak? Meg a monokinis német nyanyák?
Anyádnak bezzeg megszabnád. Nem mutogatja magát. Te meg ne nézd.
szerintem egyszerűen: nem tetszik anya,hogy úgy öltözködsz, mint egy tini, nem áll jól.
(Egyébként meg undorító, ha egy negyvenes nő 20 évesnek hiszi magát)
17 a csador és a tanga közt van még néhány fokozat, amiben lehet strandolni... 17! nem beszél itt senki úgy a 40-esről, mintha 60-as lenne - viszont lehúzzák az ilyen megállapítást 13: "undorító, ha egy negyvenes nő 20 évesnek hiszi magát"
Na kik?
akik nem képesek saját korukat megélni a nagy magukat kelletés közben. 15 éves és szeretne 25-nek látszani, vagy 40 éves és szeretne 18-nak látszani - és mindenféle csalást követ el, hogy ez másnak úgy látszódjon - na, ez az, ami szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!