Mit csináljak, ha anyám lehetetlenné teszi, hogy igényes legyek?
Két szobás panellakásban élünk (+konyha/fürdő/előszoba/kiskamra) 4-en (nevelőapám/anyám/húgom/én+3 kutya)
Egy kutya a mi szobánkban van és a két kicsi az anyámék szobájában. Ez a kutya rettenetesen összeszőröz mindent. Minden nap pórszívózni kell amiért folyton kapom a leszidást. Ez a legkisebb dolog.
A nagyobb probléma a fürdéssel/zuhanyzással van. Régebben egy héten egyszer volt mikor meg kicsi voltam és nem tudtam úgy kiállni magamért illetve nem tudtam hogy ez nem normális akkor két hétben egyszer ha fürödtünk. Fogat mosni is a bátyám tanított meg. Mindig úgy kell időzítsem a hajmosást/zuhanyzást hogy ne lássák és ez nagyon kellemetlen nekem. Persze van nedves törlőkendő amivel reggel megtörlöm magam de az nem olyan. Tegnap kiröhögött amiért ki van szedve a szemöldököm mert nem volt éppen kifestve és úgy vékonyabb. Magamnak kellett 14 éves korom óta szedni és igen, néha elb*asztam a formát meg ilyesmi de nekem ez így is önbizalomromboló.
Ruháim sincsenek rendesek. Minden nadrágom nagy rám mert alacsony vagyok. Fenékben bő, az alját fel kell tűrni mert csak az van amit ismerősöktől kapunk vagy turkálóból. Persze lehetnek ott is jó cuccok én nem vetem meg, de ez túlzás ami nálunk van. (És akkor még a húgom tisztálkodásra szoktatását nem is említettem)
Értem én, hogy a vízszámla nem olcsó mulatság és azt is, hogy "költözzelhanemtetszik" de mégis...
17/l
Azoknak üzenném akik a "heti 1 fürdés" pártján vannak, hogy kedveskéim,arab országban élek és az emberek nagyja (kivéve a felsőosztályt) messziről bűzlik, persze ezt nem érzik magukról ami kiderült amikor beszélgettem velük. És valóban, 1 nap fürdés nagy ritkán nekem is kimarad amikor hétvégén otthon vagyok és nem csinálok semmit/nem megyek sehova, netflixet nézek egész nap és nem érzem szükségét. De az esetek 99.9%-ban minden nap zuhanyzok, van hogy 2x is. Nyáron mindenképp napi 2x.
Kérdező, az igényeid alapvetőek, teljesen ki vagyok akadva, hogy a szüleidnél ez nem alap. Nekem is a suli zuhanyzó tűnik az egyetlen megoldásnak, és a kutyakefés ötlet sem butaság. Esetleg beszéld meg egy barátoddal hogy heti 2-3x átugrassz zuhanyozni, biztos vagyok benne hogy jelen helyzetben a szülei sem lennének ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!