Túl igényes lennék?
Nem nem vagy túl igényes!
Szomorú igazság, hogy aki nem keres annak nem hiányzol...
Megtapasztalom én is sokszor, hogy az a kifogás, hogy sokat melózok, fáradt vagyok stb...
Csak nekem nem megy a lekoptatás, akiket a barátomnak tartok azokat szeretem. És akit szeretek attól nehéz megválni....
Most is éppen egy ilyen szituációban vagyok..
Valakinek vártam már 4 napja hogy, írjon de nem írt. Mert sok a dolga.
Szerintem pedig ha fontos a másik csak belefér már annyi, hogy, hogy vagy... Pedig az elmondása szerint fontos vagyok...
De szerencsére azért vannak olyan barátaim akik mindig ott vannak mikor szükségem van rájuk. És Ők is mindig számíthatnak rám!
Ez te vagy. Mások meg mások.
Én olyan vagyok, mint akiket itt leírtál. Annyira egyszerű megértened! Az én listámon nem mások állnak az első helyen, hanem én.
Ha migrénem van, fetrengek az ágyba, és eszembe sem jut visszaírni, nemhogy cseverészni!
Ha elfoglalt vagyok nem fogok felmenni chatelni, vagy telefonálgatni, hanem törődöm a magam dolgával, hogy minél hamarabb kész lehessek és foglalkozhassak az emberi kapcsolataimmal. Vagy mondjuk pihenjek, ami nekem nem a chatelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!