Hogyan vegyem rá a páromat, hogy maradjon olyan igényes, amilyen volt?
Én is a megbeszélés híve vagyok, de tényleg a megbeszélésé, mert a zsörtölődő nőket a férfiak nagyon nehezen tolerálják.
Lehet, hogy nem is ezzel kellene kezdeni, hanem csak úgy beszélgetni.
Egyébként meg ha a tisztálkodás a gond, egy közös fürdés alkalmával személyesen orvosolhatod a problémát.
Nem történt vele valami olyasmi ami megrázkódtatásként érte, és amiatt hanyagolja el magát? (pl. állás elvesztése, vagy valami más trauma)..
Egyébként valóban beszélj vele, és mondd el, hogy mennyire fontos az ápoltság. Akkor is ha már esetleg régen együtt vagytok. Másrészt pedig fontos hogy ne csak rád, hanem másokra is jó benyomást tegyen. Csak vigyázz, hogy ne bántsd meg őt, mert azzal nem érsz el semmit.
Ténylegesen igazotok van, az a helyzet, hogy már többször szóvá tettem már a dolgot, egy ideig rendben is volt, aztán
újból folytatja. Nincs pillanatnyilag munkahelye, remélem ha lesz, akkor valóban visszatér a régi énje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!