Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szigethalmon vagy Szigetszentmiklóson tudnátok nekem virágost ajánlani aki kreatív és igényes?
Szia!
Ne haragudj, nem tudok teljesen pontos segítséget adni neked ez ügyben. Itt Szigetszentmiklóson van egy virágbolt a Bajcsy-Zsilinszky úton , ha nem ismernéd. Meg kellene őket kérdezni, hogy foglalkoznak-e ilyennel esetleg.
Nagyon kreatív, a fotók magukért beszélnek. :) (A műhelye ugyan Majosházán van, de a hölgy szigetszentmiklósi, és tudsz is ott találkozót kérni tőle.)
Előző vagyok. :) Megtaláltam a telefonszámot ahhoz a virágoshoz is, aki az én csokromat készítette. Ő ugyan kiskunlacházi, de annyira jól és olcsón dolgozik, hogy Budapestről is járnak hozzá menyasszonyok!
Itt tudod elérni: 06-30-8512128
Sok sikert, bármelyiküket is választod végül! :)
Dunaharasztin esetleg?
Az első hirdetést nézd! A hölgy több generációs dísznövénykertész, virágkötőnek tanult, gyönyörűen dolgozik és olcsó! Ki is szállítják nektek a virágokat ha szeretnétek! :) Nagyon ajánlom! A többi hirdető elég drága sajnos, de őt szívből, tapasztalatból ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!