Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötleteket tudtok lánybúcsúra, ami szolid és kreatív?
csináljatok neki lufikból egy nagy szívet, ami pl. lehet dísz az esküvőn, és minden lufi belsejébe kerüljön valami pl. szép idézet egy papíron, cukorka, vagy valami személyes kis tárgy. ezt a lánybúcsún megkapja, és a lagzi után pukkantgathat:)
jaaa, hogy játékra gondolsz, vagy ilyesmi???(a feljebb lévőt nem törlöm ki, hátha tetszik az ötlet)
twister???azon sokat lehet röhögni:)
Nekem nem rég volt a leánybúcsúm és ott sem ismerték egymást a lányok :) De végül nagyon jó buli kerekedett.
Én sem vagyok bulizgatós és ivós mégis bulis helyre mentünk és már a hangulat nagyon jó volt.Kaptam egy fátylat a fejemre és egy szalagot a nyakamba hogy Miss Ara 2011,elkelt.Így jártam végig az egész bulit,sőt a húgomtól kaptam a lábamra rabláncot,így mentünk végig a Nyugati és a Jászai között :D Ennyi pasi életembe nem jött oda hozzám,bókolni,meg gratulálni :) Nagyon jó volt...Szerintem nagyon fontos a jó leánybúcsú..Nem tudtam semmiről és mégis minden pillanata jólesett :) Remélem adtam némi ötletet :D Sok sikert,jó bulizást!
Majd írd meg hogy sikerült :) Kíváncsi vagyok!
Ja ha rá tudjátok venni az ivásra,a barátnőmnek tavaly volt a leánybúcsúja és be volt centizve az üveg a legtetejére volt írva,hogy miért megy férjhez a centi tetején volt,hogy érdekből és egyre lejjebb egyre jobbak jöttek a legalján volt,hogy szerelemből hát mondanom sem kell a bacardi rummal hamar kiütötte magát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!