Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Unokatestvérem leánybúcsújára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unokatestvérem leánybúcsújára milyen ötleteket lehetne?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy itthon tartjuk, és lesznek feladatok, pénisz alakú torta biztosan lesz, és arra gondoltam, hogy utána ki lehetne menni az utcára és különböző feladatok az emberekkel. De miket lehetne? Tudnátok mindenféle jó tippet adni? Kb egy héttel az esküvő előtt szokás tartani?
2011. aug. 8. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:

a szembejövő fiúkkal készítsen közös képet, miközben puszit nyom az arcukra

áruljon petrezselymet 20Ft-ért

2011. aug. 8. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm. van még esetleg?
2011. aug. 8. 23:10
 3/5 anonim válasza:
Az én lánybúcsúmon ilyenek voltak.Receptek voltak, ha nem találtam ki milyen étel innom kellett.Időre gombot varrni,és foltot kimosni egy rongyból.Petrezselymet kellett árulnom az utcán, egy idegen férfival ki kellett sminkeltetnem magam.Mindezt úgy hogy kaptam a csajoktól hózentrógert és egy nagymama méretű tundra bugyit amit persze fel is kellett vennem a nadrágomra.Hirtelen ezek jutottak eszembe, mert már elég régen volt de a mai napig nagyon szívesen emlékezünk vissza rá a barátnőimmel.
2011. aug. 9. 07:17
 4/5 A kérdező kommentje:
na ez jó:) és mit szoktak ilyenkor itatni? Mert nem nagyon bírja az alkoholt, nem kéne szegényt nagyon kiütni:D
2011. aug. 9. 07:20
 5/5 anonim válasza:

Nekem volt olyan feladat, hogy a lánybúcsús pólómat alá kellett irattani fiúkkal. Keresnem kellett egy fiút aki átvitt az ölében a zebrán. Fátyolba kelett lennem egész este a discoban. Halottam olyat is, hogy kell szerzezni egy zoknit egy alsónacit, stb, de szerintem ez kicsit morbid. X számú pasival meghivattani magad egy italra...

Telefonszámgyűjtés

2011. aug. 9. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!