Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lanyok, van itt olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, van itt olyan aki sztriptiztancos fiut rendelelt baratnoje leanybucsujara?

Figyelt kérdés
Gyerekkori baratnonk keszul ferjhez menni, es meg akarjuk lepni egy kis eloadassal. Csak tancot akarunk, semmi mas perverz dolog, csak a moka kedveert. Hol lehet ezt intezni, es kb mennyibe kerul? SOS!
2010. márc. 12. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Mennyire ismeritek a barátnőtöket? Biztos örülni fog neki? Nem mindenki veszi jó néven azilyen szervezést, szal akkor keresgéljetek csak táncosfiút, ha tuti h jó poénnak veszi majd a barátnőtök :)

Amúgy neten rengetegen hirdetik magukat, keresgéljetek :)

2010. márc. 12. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

jó nézelődést:)

2010. márc. 12. 10:10
 3/7 A kérdező kommentje:
gyerekkori baratno, ahogy irtam, kb 15 eve ismerjuk egymast es biztos, hogy maximalisan elvezni fogja:)
2010. márc. 12. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi rendeltünk..lenyaltuk a habot a fenekéről:) Nagyon jó volt..mi a netről szereztük.
2010. márc. 12. 10:17
 5/7 anonim ***** válasza:
hát én biztos nem örülnék egy ilyen meglepetésnek.és szerintem a barátnőd párja se
2010. márc. 12. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőim a vőlegényem kérték meg! Én nagyon örültem neki! Bekötötték a szemem tejszínt fújtak rám, és indult a móka....nagyon meglepődtem mikor lekerült a kendő, de meg is könnyebbültem .:)
2010. márc. 12. 20:30
 7/7 A kérdező kommentje:

10:17es, es megkerdezhetem mi volt az anyagi vonzata? illetve meik oldalrol rendeltetek? a tejszinhab tetszik:)

A baratnomet 15 eve ismerem, el tudom donteni, hogy minek orulne es minek nem, nem az volt a kerdes, hogy sztetek orulne e neki, szal legyszi csak az valaszoljon aki hasznos infoval tud szolgalni.

2010. márc. 13. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!