Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezzek pénzt és...

Hogyan szerezzek pénzt és másnál hogy kezelik az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Komplex a helyzetem.Sajnos még 16 nem vagyok hogy dolgozhassak.Az ahelyzet az hogy nem kapok megfelelő mennyiséű és minőségű ételt a sport mellé.Szóval a tömegnövelő étrend kicsit drágább.Pl az előbb anyit kerdeztem anyumtól hogy mi lesz a vacsi?Erre ő: Csinálj magadnak amit akarsz.

Ezzel abszolút nem lenne probléma bár ez a szülő feladata általában,azzal van a probléma higy nem hajlandó tudomásul venni illetve nincs rá pénz hogy jóminőségű és nagymennyiségű élemiszert fogyaszak naponta.

Nagyon örülnék ha megtudnám teremteni magamnak az éleimiszerre és a bérletkre a pénz estleg 1-2 ruhára de még az sem fontos Csak :Kaja,gyógyszerek(1 gyógyszerkombinációra is szükségem van nem olyan nagyon drága de azért kiadás) kb havi 50.000 re lenne szükségem.Milyen lehetőséget(ket) ismertek?Persze a tanulás melett folgozni sincs időm.Bocs ha rosz kat.ba írtam.

2017. szept. 12. 20:38
1 2 3 4 5 6
 51/54 A kérdező kommentje:

Az a helyzet hogy párizsis zsömlével nem lehet izomt növelni és nem is egészséges...a párizsis zsömle 70 forint a tobbi kaja drága.Nyilván nem feletelunul parizsis zsimle van itthon csak de hasonló kategória.És amúgy lenne ra pnez mert ha nem koltenek el csokira meg olvsora (ami gyorsan felszivodik vagyis ugyanugy ehes vagy tőle) akkor lenne penz az egeszsegesre (ami leht hogy dragabb es kevesebb menyisegu DE nem leszel éhes uttana mert lassan szívodik fel).Szóval a szuleim inkabb nem akarnak egészségesen enni.Meg úgy senki csak nekem számít ez. :(

Es mar irtam hogy antibiotikumot szedek egészségügyi probléma miatt meg krémek kellenek.

2017. szept. 14. 14:43
 52/54 A kérdező kommentje:

Pl előre panirozott csirkehus egy igazi átbassás mert az 1 kg os árunak majdnem a fele panír meg olaj.

Pl a barna rízs olcsobb is mint a fehér és lassaban is szívodik fel.

2017. szept. 14. 14:45
 53/54 anonim ***** válasza:
48%
antibiotikumot senki nem szed állandóan, és gondolom, ha egészségügyi probléma akkor a szüleid úgyis állják. Dolgozz, és érd be egíszerűbb kajával. Az egészséges szót emlegeted, de ez csak gyúrós kaja. Az egészséges az volna hogy gyümölcsöt, zöldséget eszel sokat.
2017. szept. 16. 20:48
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek, a stílusodból izélve neked agyra kellne gyúrni de durván.
2017. szept. 16. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!