Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezzek pénzt és...

Hogyan szerezzek pénzt és másnál hogy kezelik az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Komplex a helyzetem.Sajnos még 16 nem vagyok hogy dolgozhassak.Az ahelyzet az hogy nem kapok megfelelő mennyiséű és minőségű ételt a sport mellé.Szóval a tömegnövelő étrend kicsit drágább.Pl az előbb anyit kerdeztem anyumtól hogy mi lesz a vacsi?Erre ő: Csinálj magadnak amit akarsz.

Ezzel abszolút nem lenne probléma bár ez a szülő feladata általában,azzal van a probléma higy nem hajlandó tudomásul venni illetve nincs rá pénz hogy jóminőségű és nagymennyiségű élemiszert fogyaszak naponta.

Nagyon örülnék ha megtudnám teremteni magamnak az éleimiszerre és a bérletkre a pénz estleg 1-2 ruhára de még az sem fontos Csak :Kaja,gyógyszerek(1 gyógyszerkombinációra is szükségem van nem olyan nagyon drága de azért kiadás) kb havi 50.000 re lenne szükségem.Milyen lehetőséget(ket) ismertek?Persze a tanulás melett folgozni sincs időm.Bocs ha rosz kat.ba írtam.

2017. szept. 12. 20:38
1 2 3 4 5 6
 41/54 A kérdező kommentje:

Látod nem vagy előre látó.Bután gondolkodsz...Már ha gondolkodsz...

Tudod egy várstlan kiadás bármikor kellhet te okosember.

Szerintem ezt nem kellene ecsetelgetni.

Mert minden valamire vivő ember arra is gondol hogy mivan ha hirtelen kell ennyi és ennyi pénz erre és erre.

Gondolkozz haverom,gondolkozz!

Ez nagyon fontos nem csak meggondolatlanul cselekedj.

2017. szept. 13. 15:18
 42/54 anonim ***** válasza:
100%

te csak ne oktass ki, mikor van megtakarításod, de azért vergődsz mert anyucik nem fizetik ki a finom csirke-rizs roppant egészséges kajcsidat hogy kidurranthasd magad.

De feladom, túl buta vagy ahhoz hogy érdemben lehessen veled beszélni. Akkor kapargasd csak a pénzed és rágd a küszöböt mert neked nincs pénzed drága kajára, mikor lenne csak jobb ha anyuciáknál hisztizhetsz érte. Akiknek nagyon nem kötelességük ezt állni.

2017. szept. 13. 15:22
 43/54 A kérdező kommentje:

Így igaz nem kötelességük álni.

Sok szerencsét kívánok az életben remélem átlátod a helyzetet idővel.

2017. szept. 13. 15:29
 44/54 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg máshogy táplálkozni, vagy kezd kicsiben az egészet, amennyire kereted van.
2017. szept. 13. 15:41
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Most mit vársz tőlünk? Anyádéknak nincs pénze, dolgozni még nem dolgozhatsz.. Másból nem lesz pénzed. Szerintem nem dől össze a világ, ha egy évig még nem tartod ezt az étrendet, utána meg már úgyis mehetsz diákmunkázni.
2017. szept. 13. 16:04
 46/54 anonim ***** válasza:
100%

Azert en cikinek tartom ezt a lenezo stilust, plane akkor ha azoktol az emberektol varsz segitseget, akiket istobazol, butazol....

En csak ezert tartalak szanalmasnak, semmi masert....

2017. szept. 13. 16:29
 47/54 anonim ***** válasza:
89%

Evek ota nem leptem be ide, de csak neked csak most ime a tanacsaim:

1. Szerintem ezt az etrendet felejtsd el. Fel kilo hus naponta es 1kg zoldseg? Te jo eg. Kulfoldon elek de meg ha ebbol a fizetesbol is vennem meg nem maradna semmi penzem honap vegere, olyan sokba kerulne. (tudom ezt valoszinuleg ugyse fogadod meg)

2.En 14 eves koromban kezdtem dolgozni, hogy legyen penzem az extra kiadasaimra mint pl. a telefonszamlam vagy az uj telefonom. Nem legalis, de amit en csinaltam az a kovetkezo :kerestem egy idosebb (16+ eves) ismerost aki jelentezett szorolapozasra a sajat adataival. Kiszallitottak neki az ujsagokat, reklamanyagokat en meg hazavittem es kiszallitottam oket. Csak legyen megbizhato az ismeros, hogy a penzedet is megkapd. 7 evig csinaltam kb, vegig kozepsuli es fosuli alatt, heti 2-3x tobb ezer darabot kivittem, 1Ft/db aron. Egy kor kb 2-2.5 ora volt. Mas opcio nagyjabol nincs, ha penzre van szukseged kenytelen leszel dolgozni.

2017. szept. 13. 16:55
 48/54 A kérdező kommentje:

Utolsó hálás vagyok hogy csak nekem írtál!Nagyraértékelem.

Az előtte lévő nek anyit szeretnék mindani hogy megértem és részben igaza van de nem tudom neki és nem is szeretném(felesleges) kifejteni a nagyin is jó indokaimat higy én ezt miért tettem.

Köszönöm a hasznos tanácsokat!Elgondolkodom...

2017. szept. 13. 19:19
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Az étkezésedhez nem szeretnék hozzászólni, mert ez a sport és ami vele jár, nem az én világom.

A kérdésedre a válasz, azaz, hogy honnét tudnál havi 50 ezret szerezni (ami legális is persze): csakis munkából. Ha suli és a sport mellett még belefér, akkor diákmunkát vállalhatsz pl. hétvégén. Más opciót nem látok.

A szülőktől nem elvárható, hogy finanszírozza a sportolásodat és étkezésedet a leírt szinten.

2017. szept. 13. 19:32
 50/54 anonim ***** válasza:
53%

Nem olvastam végig a válaszokat. Több dologra reflektálnék. Egyrészt a fő kérdés, honnan szerezhetnél pénzt: szerintem várd ki, amíg el tudsz menni diákmunkára, 15 elmúltál, azt írtad, 16 éves kortól felvesznek, az már nem sok idő. Addig edzz keményen, egyél tisztán, ennyit megtehetsz magadért, ez nem pénz kérdése és nem is kell ennél több ilyen fiatalon.

A másik, a gyógyszerek. Nos, nem tudom, pontosan mit értesz alatta, de ha kokszra gondolsz, elmondom, hogy ami növekedéshormont magadba tolsz ilyen fiatalon, az szépen lelassítja, majd teljesen leállítja a szervezeted saját hormontermelését és nem fogsz rendesen megnőni (magasság), nem fogsz rendesen kifejlődni. Biztos nagy lesz a bicepszed, de vicces leszel majd, ha akkora maradsz, mint egy kutya ülve, én nem szórakoznék ezzel, mert nem éri meg. És ezt nem azért mondom, mert koksz ellenes vagyok, mert én is edzek és tudom jól, hogy mi van ebben a sportban (és persze a többiben is), egyszerűen csak túl fiatal vagy ehhez és visszavet a fejlődésedben. Mielőtt azzal jönnél, hogy a Phil Heath is fiatalon kezdte, megsúgom,hogy kivételes, tökéletes genetika is kell hozzá és ha neked ez nincs, b*szhatod az egészet és még az egészségedet is tönkreteszed egy életre.

2017. szept. 14. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!