Ti ezt a helyzetet hogyan kezeltétek volna?
szerintem jól reagáltad le,jót tetted hogy nem hagytad rá.de most akkor meztelen volt?mert azt is írtad hogy maradt rajta valami ruha.tanga bugyi volt rajta?
"Nem értem miért csinál ilyet?"-mert bűnös gondolatai vannak ill hiányzik neki valami.persze amit csinált az így ebben a formában elég morbid dolog.
Sehogy, mert nem neked kell lereagálni a helyzetet, hanem anyádnak kéne tudni viselkedni. De amúgy nyilván, ha ennyi tartás nincs benne, akkor kb ugyanígy, ahogy te.
Család ide vagy oda, a vejem/lányom párja előtt nem dobom le a textilt csak úgy, hogy megmutassam, hogy milyen szépen lebarnultam. Félre vonulhatott volna a lányával, vagy a srácot megkérhette volna, hogy egy picit hagyja már magukra őket, és akkor megmutathatta volna.
Ez lett volna a normális reakció.
Lehet, hogy volt benne perverz kíváncsíság.
Ezt így nem tudni.
Kíváncsiság, hogy Ti vagytok e olyan bevállalósak, mint Ő.
De az is lehet, hogy már találkozott a "napfürdőzés" - fogalmával, ahol ehhez képest sokkal nyíltabbak az emberek, aminek meg van a hagyománya, szabálya. -és hozzátok képest, vadidegenek. Naturizmus, ill. nudizmus.
A meglepetésszerű ötletétől akadhattál ki.
Mert nem számítottál rá.
Lehet, hogy spontán volt anyukád részéről, és nem volt benne semmi perverz szándék. Bizalom szándék.
Kíváncsíság.
Nem tudni.
Hogy kezeltem volna? Mondtam volna, hogy "anya de jó barna vagy! " esetleg megkérdeztem volna milyen napozáshoz szükséges krémeket használ.
Nem értem a felháborodásodat. Vagy te még a strandon is kaftánban nyomod?
Pont ugy, ahogy te.Igazabol azt gondolom szegeny anyud elegge vagyik a pozitiv visszajelzesre es kisse magamutogato is. A csaladunkban van hasonloan vetkozni nekiallo noszemely, de ugy szeretjuk, igaz pont mindg a lanya akad ki rajta, hogy mit egeti az anyja. Ott van parja, ilyen kezdetektol.
Szoval aggodnod nem kell kicsit bolond. Negyszekozt kerd meg legkozelebb eleg, ha felhuzza a poloja aljat es teged zavar, ha igy nekiall sztiptizelni A PAROD, elott. Ha nem erti meg kerdezz vissza, hogy ez lenne e a velemenye akkor is, ha hirtelen te alsonemure vetkoznel az aposod elott es kerned ot nezzen meg jo alaposan. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!