Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kezeltétek volna az...

Hogyan kezeltétek volna az alábbi helyzetet a férjem helyében?

Figyelt kérdés
A sztori a következő, tegnap bepakoltam egy zsáknyi kimosott, összenyomott Pet palackot a kocsi csomagtartójába, mivel nem volt tegnap lehetőségem kidobni, ezért még ma is benne volt és épp vásárolni menet jutott eszembe, h így nem tudunk pakolni a csomagtartóba. Jókora kerülőt tettünk a szelektívig, ahol láttuk h rengeteg félrerakott zsák valószínűsítem szelektív volt így a férjem úgy döntött h akkor mi is a gyűjtő mellé rakjuk. Mondtam neki, h nem szeretem így hagyni, meg én mindig próbálom belegyömöszölni a kukába, de végül jó rakjuk ki!!! Ekkor jó messziről ránk kiabált egy férfi h most így akarjuk hagyni, fel volt kötve a keze, amin szintén volt kötés, elkezdett jönni felénk és kezdte lebontani magáról a kötését. Megijedtem és mondtam a férjemnek h menjünk, mert nem akarok itt verekedni. Nem a döglött macskánkat dobtuk a szelektív mellé és nem hiszem h össze kéne verekednünk a helyi macsóval. A férjem rövid vacilálás után úgy döntött megvárja az emberünket. Hozzáteszem a férjemet úgy nevelte az apja, h ő üssön először és már számtalanszor keveredett így galibába régebben, mert nem szóval akarta megoldni a konfliktust.....ráadásul a 2 éves fiunk is ott ült a hátsó ülésen. Szóval megérkezett emberünk a zárt ajtók mellé és hogy hogynem az én oldalamra állt és elkezdett ott kiabálni a fejemen keresztül a férjemnek, elmondott mindennek minket. Végül kinyögte azt is, h ha így hagyják a szemetet a szél széthordja, aláírom ezzel nem számoltunk....de miért nem ezzel kezdte.....miért kezdte el levenni a kötését! A férjem végül megkérdezte hogyha kipakol békén hagy minket.....és elkezdte beledobálni a zsákból a szelektívbe....a férfi még mindig papolt.....ekkor jobban megnézve egy jobbikos tetoválás virított a karján és amúgy is olyan elborultan nézett ki......nagy nehezen lelépett, de végül azt mondta, h ezt még meg fogod bánni!!!....nem értem, végülis kipakoltunk, a többiekkel ellentétben....mit fenyegetőzik. A férjem rettentő rosszul kezeli a konfliktusos helyzeteket, főleg mert nem tanították a verekedésen kívül másra. Mióta együtt vagyunk azóta gondolkodik el azon h megéri belebonyolódnia ilyen vitákban. Ez a pasi egy vadmarha volt, egyszerűen nem tudtam h mit mondjak neki. annyit bírtam kinyögni, h látod jobb beledobálni a flakonokat........
2010. jún. 12. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:

szia

hát ez jó bonyodalmas helyzet volt :-)

hát igen...ha a férjedet így nevelték akkor nehéz lenne átszoktatni hogy máshogy vezesse le a dühét nem azzal hogy verekedést szít.Rákellett volna hagyni és eljönni gyorsan a kocsiva, mellesleg a kisfiatok is ott volt bármi történhetett volna

mellesleg én miattad aggódom..ha nem tudja máshogy megoldani a bajait csak verekedéssel nehogy egyszer nektek is adjon egy taslit..próbáljon uralkodni magán !

2010. jún. 12. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

4x rugaszkodtam el elolvasni ezt az egyszerű történetet...de a"fel volt kötve a keze, amin szintén volt kötés, elkezdett jönni felénk és kezdte lebontani magáról a kötését" mondatot akkor se tudom értelmezni....

Egyébként pedig igazatok va nmeg nem is. Pl. sok helyen láttam én is hogy annyira tele van a kuka, hogy már csak mellé lehet pakolni a szemetet. De azért vitába meg konfliktushelyzetbe keveredni vkivel, mert "beszólt"? Meg kell mondani, nézze, mi próbálnánk belegyömöszölni, ha tudnánk. Vagy elnézést nem lttuk jól hogy ott is van még hely. Ennyi.

ÉS végül azt se értem, hogy jön ide hogy jobbikos?!:)

2010. jún. 12. 13:26
 3/10 A kérdező kommentje:

bocs, kicsit ideges vagyok még mindig.....úgy értem a verekedőst, hogyha összekerül egy kötözködős emberrel.....

úgy értettem h fel volt kötve a keze a nyakába, amin volt egy ilyen szorító....bocs, hülyén fogalmazok, de annyi h először sérültnek tűnt és aztán úgy indult felénk h akkor ő most verekszik és szinte tépte le magáról a kötést....ja és az ő fia is ott lődörgött

jobbikos: jobbikos szimbólumokból álló tetoválást viselt....tudom ezek a típusú emberek (nem mindenkire értem csak ő most pont ilyen volt) szeretnek összecsapni

2010. jún. 12. 13:33
 4/10 anonim ***** válasza:
ja, akkor tényleg egy vadba.rom volt. Az ilyeneknél a legjobb módszer, ha higgadt hangnemet használ az ember, mert arra ugranak, hogy helyzetet provokálnak-sajnos.
2010. jún. 12. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Szerintem részben igazotok volt, részben nem... Én nőként sem menekültem volna el azért, mert valakinek problémája van, úgy vagyok vele, hogy ha megüt, hát istenem folytathatjuk a rendőrségen is. Múltkor belém is belém kötött egy nő, félreértette egy beszélgetésünket a párommal, és az egész bevásárló központon végig szidott minket... Elnézést kértem tőle, és finoman közöltem vele, hogy attól mert ő félrehallott valamit, még nem kell lejáratni a fél város előtt, és legyen szíves a szemembe mondani, vagy magában tartani a véleményét, ha problémája van! A kb 6-7 éves kislányának mondott el minden szépnek, egy FÉLREÉRTÉS miatt! :D Ilyen emberek mindig is voltak, és lesznek is! Ha nincs semmi esemény az életükben, hát generálnak maguknak! :)

Viszont az tény, hogy ha egyszer van abban a szelektív gyűjtőben hely, akkor nem szép dolog mellette felhalmozni a szemetet. Nálunk itt van két utcányira, de ha arra járok én sem szeretem látni, hogy fújja szét a zacskókat és a tejes dobozokat a szél! Viszont tény hogy szépen is meg lehet kérni az embert, hogy próbálja beletuszkolni a gyűjtőbe, mert kellemetlen szemetes környezetben élni, nem kell rögtön utálkozni, szóval szerintem itt azért mindkét részről érthető valamilyen szinten a helyzet!

2010. jún. 12. 14:30
 6/10 Sexylady ***** válasza:
56%

"ekkor jobban megnézve egy jobbikos tetoválás virított a karján és amúgy is olyan elborultan nézett ki"

Már bocs, de inkább egy kancigányt szerettél volna, hogy beléd kössön? azt nem úsztad volna meg ennyivel...

2010. jún. 12. 15:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy miért kellett leírni, hogy jobbikos tetoválása volt? Tök mindegy a pártállása, én sem szoktam sose a szelektív mellé pakolni a cuccokat, teljesen igaza volt, hogy szóvá tette. A férjedről te magad írtad, hogy nem tud konfliktusokat kezelni..Ha én lettem volna a férjed, beledobáltam volna a flakonokat, vagy ha nem fért volna bele, megfogom, visszateszem a kocsiba, és ennyi. Én nem szeretem a balhékat, inkább konfliktuskerülő ember vagyok.
2010. jún. 12. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Én arra lennék kíváncsi hogy milyenek azok a jobbikos szimbólumok. Mi a probléma igazából? Volt bunyó vagy nem? Úgy vettem ki hogy nem. Akkor mi a gond?
2010. jún. 12. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Csak ne a szomszédunkkal találkoztatok ???! Na jó, félre a viccel : a szomszédunk is egy ilyen kötözködő vadbarom, nem egyszer nekem kellett közé meg a férjem közé állni, hogy ne legyen bunyó. A "kedves" szomszédra jellemző : legutóbb azért jött át, mert vasárnap este 9-kor nyitott ablaknál vasaltam és nem tudott elaludni, mert túl hangosan jön ki a gőz a vasalóból... Ez komoly...Csak azért írtam le, hogy tudd : megértelek, nehéz egy indulatkezelésben járatlan férfit visszatartani, hogy ne üsse le a kötekedőket.

A férjed jól csinálta a dolgot, szerintem 10 pont simán adható neki! Megvárta az embert, meghallgatta és megoldotta a problémát. Ne szúrkálódj, dícsérd meg, hogy higgadt maradt.

2010. jún. 13. 00:07
 10/10 A kérdező kommentje:

igazából én úgy gondolom, h bizonyos helyzetekben hasznosabb hogyha az ember "elmenekül", mert úgy gondolja, h ő ott a helyi seriff, aztán megkésel v lefejel, én nem akarok rendőrségre járkálni, h bizonygassam az igazam....

egyébként a jobbikos tetoválásához arany ászok izomtrikó társult és hát nem tűnt kultur embernek messziről sem....

a történetet kibővíteném h mivel ismerősök vagyunk a környéken érdeklődtünk felőle, be akart lépni a gárdába, de nem vették fel és a környéken mindenkibe beleköt, egyébként egy biztonsági őr és valószínűleg a kötés is mű volt a kezén, valami biztosítási csalásból kifolyólag

egyébként meg szerintem kvázi mindegy h egy "kancigány" vagy egy vérbeli "igazmagyar" ver meg a szelektív szemétgyűjtőnél....h mi volt a probléma????.....ááááá, neked semmi!

2010. jún. 13. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!