Hogy kezeltétek ezt a helyzetet?
Mindenhol van sajna legalább 1 ilyen munkatárs. Vagy beveszed a leszarom tablettát, és elengeded a füled mellett a hülyeségeit, vagy ha már nagyon nem bír magával, finoman le kell építeni. Én az ilyet kedvesen lesz szoktam alázni! :) Utána nem mer kekeckedni!
Szerintem lehet köze a stressznek is ahhoz, hogy nem lett még baba, de annak is, hogy nagyon rágörcsöltél.
Kicsit hagyd a dolgokat, had oldódjanak maguktól..hátha! :)
Sok sikert!
Bizony, lehet ez az oka annak, hogy nem esel teherbe.
Mint mindenkinek, nekem is van/volt ilyen kollégám, én nem tudtam nem foglalkozni vele, mert minden alkalommal felment tőle a vérnyomásom, olyan dolgai voltak.
Én a legközelebb álló kolléga-barátokkal jól kibeszéltem cigiszünetben, igaz, hogy megint jó pipák lettünk, de a végére mindig kiröhögtük, kiadtuk magunkból a feszültséget. Ő kavart, mi kigúnyoltuk a háta mögött, nevetve ismételgettük mondatait adott szituációkban. Csapatnak, és erősnek éreztük magunkat, ő meg egyedül maradt a rosszindulatával.
Szerintem olyan nincs, hogy nem foglalkozol vele, legalábbis nekem nem ment. 4 éve itthon vagyok a gyerekekkel, de ha meghallom a benti dolgait, még mindig fel tud húzni.
Amíg dolgoztam a terhességem előtt, volt egy igazi szarkavaró kollégám, akinek már a gondolatára is görcsbe rándult a gyomrom. Engem az éltetett, hogy jaj de jó terhes leszek, és nem fogom látni a képét évekig. Lelkileg teljesen ráálltam, hogy muszáj kiszabadulnom erről a munkahelyről, mert megbolondulok. Egyébként is gyereket akartunk, én meg ebben a helyzetben teljesen beleéltem magam a terhességbe. Szerencsére sikerült fél év után. Két év babázás után visszamentem dolgozni. És milyenek a sors útjai? A Jóisten gondoskodott róla, hogy ne rontsa többet nálunk a levegőt, egy másik munkahelyre távozott. Boldogabb vagyok, mint bármikor életemben, minden tökéletes, már csak egy kistesó hiányzik.
Tökéletesen átérzem a helyzeted! Hidd el, semmi nem marad következmények nélkül. A munkatársad meg fogja kapni a jól megérdemelt büntetését az élettől valamilyen formában. Mindennek van határa, előbb-utóbb őellene fognak fordulni az emberek, és ő fog gyomorideggel, csendesen besunnyogni dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!