Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezzek pénzt és...

Hogyan szerezzek pénzt és másnál hogy kezelik az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Komplex a helyzetem.Sajnos még 16 nem vagyok hogy dolgozhassak.Az ahelyzet az hogy nem kapok megfelelő mennyiséű és minőségű ételt a sport mellé.Szóval a tömegnövelő étrend kicsit drágább.Pl az előbb anyit kerdeztem anyumtól hogy mi lesz a vacsi?Erre ő: Csinálj magadnak amit akarsz.

Ezzel abszolút nem lenne probléma bár ez a szülő feladata általában,azzal van a probléma higy nem hajlandó tudomásul venni illetve nincs rá pénz hogy jóminőségű és nagymennyiségű élemiszert fogyaszak naponta.

Nagyon örülnék ha megtudnám teremteni magamnak az éleimiszerre és a bérletkre a pénz estleg 1-2 ruhára de még az sem fontos Csak :Kaja,gyógyszerek(1 gyógyszerkombinációra is szükségem van nem olyan nagyon drága de azért kiadás) kb havi 50.000 re lenne szükségem.Milyen lehetőséget(ket) ismertek?Persze a tanulás melett folgozni sincs időm.Bocs ha rosz kat.ba írtam.

2017. szept. 12. 20:38
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek ezekhez a dolgokhoz. Soha nem sportoltam, főleg nem komolyan, versenyszerűen vagy nagyobb célokkal, ezért nem is tudom, hogy az milyen étkezést, életvitelt, edzést igényel. Nem tudom, hogy azok az összegek, amiket leírtál reálisak-e vagy, hogy igazad van-e benne, hogy minderre szükség van stb., tehát ebbe én nem is szeretnék beleszólni.

Ugyanakkor az is egy szempont, hogy a szüleid mit engedhetnek meg maguknak. Nem feltétlenül azért nem támogatják ezt mert nem értenek vele egyet, hülyeségnek tartják stb., hanem lehetséges, hogy csupán azért mert nincsen rá pénzük, hiszen te is elismered, hogy ezek a kívánságaid drágábbak, több pénzbe kerülnek. A legtöbb szülő támogatja és segíti a gyerekeit a céljai elérésének érdekében, szeretnék, hogy fejlődjön és tanuljon stb., rám is rengeteg pénzt költöttek a különböző tanfolyamokra, hobbikra, de azért értelemszerűen ennek is van egy határa. Neked ezt meg kell értened, ennyi idősen ezt már fel kell tudni fogni, át kell látni a helyzetet.

Munkán kívül sajnos nem jut eszembe más pénzszerzési lehetőség...Azt írtad, hogy iskola mellett nem tudnál dolgozni, ezzel nincsen is semmi baj, én sem tudtam volna középiskola alatt dolgozni. Eleve nehezebb bármilyen végzettség nélkül munkát találni és valószínűleg nem is fizetnének sokat, ugyanakkor azért szünetben, a nyáron megpróbálhatnál összeszedni egy kis pénzt, hogy legalább valamivel te is hozzájárulj a költségeidhez. Ha nem tudod, nem tudjátok finanszírozni a hobbid, étkezésed stb., akkor bizony nincsen más lehetőség, választanod kell, hogy mi a fontosabb számodra és pl. le kell mondanod az egyik edzésről vagy az étkezésedet kellene kicsit szerényebbre venni.

2017. szept. 12. 21:55
 22/54 anonim ***** válasza:
78%

Istenem, ez a kis hülye takony :D

Mi van megnézted Németh Pisti videóját, és félreértetted mi? 15 évesen kokszolni akarsz, aztán majd beledöglesz. A kokszot nem ilyen kis buzzancsoknak találták ki mint te. Nem öcsi, te lószart nem értesz hozzá, csak egy kis hisztis csíra vagy aki a szüleit akarja lehúzni, és hisztizik ha nem úgy van valami ahogy ő akarja. És akkor még be akarsz venni kokszot, az agyam eldurran, hátha még hülyébb leszel tőle. Ráérsz szétcseszni a májadat meg a szívizmodat a gyógyszereiddel majd azután miután naturálban már nem tudsz tovább fejlődni. Meg hova akarod kibaxni magad? A Tiszavasvári kupára? :D

2017. szept. 12. 21:58
 23/54 anonim ***** válasza:
100%

A szüleidnek nem tellik olyan kajára amit szeretnél ezt el kell fogadnod ha tetszik ha nem. A BKK bérletet szerintem megveszik neked a szüleid.

Nézz szét a környéken! Vállalhatsz költözéskor szekrénypakolást, favágást, malterhordást ha már úgy is erős ember vagy. Az edzőterembennis érdeklődhetsz, hogy takarítást vállalsz jó pénzért.

Azért ne felejtsd el a testépítés mellett, hogy agyra is kell gyúrnod.

Az élet olyan, hogy a hobbijaidra nem biztosan tudod te vagy a szüleid előteremteni a pénzt.

2017. szept. 13. 05:57
 24/54 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem inkább 9.osztályos tananyagra feküdj rá mert 15 évesen középsulis vagy nagyobb haszna lesz.

Ennivalot kapsz ,gondolom azért mondta anyukád hogy csinálj magadnak mert tojás felvágott ,pékáru van hütöben ,tudsz szedvicset csinálni ,főt ételt ha van te is megtudod melegiteni ,

Gondolom csak a költséges hobbidra nem telik ,

Minden mást álnak .

2017. szept. 13. 06:10
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Miért van a két edzés külön? Ezt Én sem értem.... esetleg mehetnél olyan helyre, ahol olcsóbb a bérlet!

Egyébként meg a szülőnek annyi a kötelessége, hogy taníttasson, enni adjon, legyen ruhád és fedél a fejed felett!

Az, hogy te gyúrni akarsz, nem köteles fizetni. Ha nincs is pénz, akkor miből mégis?

Gyúrj otthon, amíg nincs pénzed, minden csak akarás kérdése! Ja, és ha ennyire drága a kondi meg a küzdősport, az egyiket hagynod kéne, amíg magad nem tudod finanszírozni mind a kettőt!

Egyébként ha, meg normálisan eszel, nem össze-vissza minden szart, iszod a fehérjét, és rendesen gyúrsz, akkor fogod tudni növelni az izmodat, nem gyógyszerekkel!

2017. szept. 13. 06:27
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Ha dolgozni nem tudsz, akkor milyen tippek vársz? Ez az egyetlen módja az állandó pénzszerzésnek. Alkalmi munkák esetleg? Idős emberek házánál kertgondozás, takarítás, hólapátolás? Bár ezekkel havi 50 ezret tuti nem szedsz össze.

Ha ez nem megy, akkor az igényeidet kell lejjebb adni. Nem tudom, hol élsz, de én megyeszékhelyen, itt 8-9000 Ft-ért már a legmenőbb, legjobban felszerelt konditeremben is havi bérletet tudsz venni, ami korlátlan belépésre jogosít, gyúrhatsz reggel-este, reggeltől estig, ahogy tetszik. A kisebbekben meg olcsóbb is, és diákoknak mindenhol van kedvezmény. Fontos a bevitt táplálék minősége, a fehérjedús táplálkozás, de az erősödéshez és az izmosodáshoz ez, és a kitartó munka kell, nem csirekemellfilé napi 5x, meg pirulák. Ha viszont se a szüleid , se te nem tudod ezt előteremteni, akkor marad a kemény munka a gépekkel, max nem két hónap alatt fogsz megnőni. Mit vársz, ha nem tudsz dolgozni? Értesz valamihez, amivel pénzt tudsz keresni, de mégse tűnik "munkának"? Számítógép összeszerelés, karbantartás, honlapszerkesztés stb.? Bár, ha a munka kizárva, akkor tényleg nem tudom, mit vársz. Írjuk azt, hogy menj lopni?

Sajnos ez a fiatalkor hátulütője, hogy sok mindent szeretne az ember, csak nincs lehetősége rá. Ezért kellene inkább a kitartásodat növelni (edzeni tudsz..), és nem a könnyebb megoldásokon törni a fejedet feleslegesen, mert nem engedheted meg magadnak.

A férjem is huszonéves kora második felére ért el oda, hogy a létfenntartáson túl, meg a csirkecsöcsfaláson kívül is gond nélkül megengedhette magának havonta a méregdrága porokat, kiegészítőket, egy ideig szedte, élvezte, minden sz..t kipróbált, aztán most már nem olyan fontosak neki, kétféle port iszik, de megkeresi az árát a munkájával.

2017. szept. 13. 06:31
 27/54 anonim ***** válasza:
85%
nekem a havi kondi bérlet, heti2 alkalommal 10.000 Budapesten...
2017. szept. 13. 08:32
 28/54 anonim ***** válasza:
90%

Jaj, dehogyis erős :D

Menj el apáddal betonozni meg ásni, attól erős leszel, ingyen van és az egész napi kemény fizikai meló után pont leszarod, mit tesz eléd anyu, csak étel legyen.

Vagy akkor dolgozz, ha luxusdolgokra el akarsz bxni havi 50.000-ret.

2017. szept. 13. 08:49
 29/54 anonim ***** válasza:
82%

Hogy milyen hülye vagy, azt már elmondták.

De milyen önző is! Mit nem értesz azon,hogy nincs rá pénz? Mit szeretnél, hogy te kapj ennyi pénzt fölöslegesen, a családod meg éhezzen, nyomorogjon, hogy oda tudja adni.

Isten mentsen meg ilyen szánalmas és önző ÉS HÜLYE gyerektől!

2017. szept. 13. 09:00
 30/54 anonim ***** válasza:
84%

Remélem sose lesz ilyen gyerekem. Sajnálom a szüleid.

Szerintem hanyagold az ilyen hobbit ami ennyibe kerül. Olyat válassz, amit bír a tárcád. Ne a szüleid és másokat hibáztass, ha nincs munkád és pénzed. Majd később elmész diákmunkára és dolgozol, mellette meg edzhetsz annyiért, amennyiért akarsz és amennyit keresel. Nem tudom, hogy milyen pénzszerzési lehetőséget szeretnél. Várj még, tanulj, keress egy olcsó konditermet amit anyádék kifizetnek és ne sírj, hogy neked milyen kaja kell. Adtak itt már elég tippet. Fogadd meg, ne legyél segg.

2017. szept. 13. 10:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!