Hogyan szerezzek pénzt és másnál hogy kezelik az ilyen helyzetet?
Komplex a helyzetem.Sajnos még 16 nem vagyok hogy dolgozhassak.Az ahelyzet az hogy nem kapok megfelelő mennyiséű és minőségű ételt a sport mellé.Szóval a tömegnövelő étrend kicsit drágább.Pl az előbb anyit kerdeztem anyumtól hogy mi lesz a vacsi?Erre ő: Csinálj magadnak amit akarsz.
Ezzel abszolút nem lenne probléma bár ez a szülő feladata általában,azzal van a probléma higy nem hajlandó tudomásul venni illetve nincs rá pénz hogy jóminőségű és nagymennyiségű élemiszert fogyaszak naponta.
Nagyon örülnék ha megtudnám teremteni magamnak az éleimiszerre és a bérletkre a pénz estleg 1-2 ruhára de még az sem fontos Csak :Kaja,gyógyszerek(1 gyógyszerkombinációra is szükségem van nem olyan nagyon drága de azért kiadás) kb havi 50.000 re lenne szükségem.Milyen lehetőséget(ket) ismertek?Persze a tanulás melett folgozni sincs időm.Bocs ha rosz kat.ba írtam.
Gyógyszer...Egészségügyi probléma nem szteroid semmi köze bincs a szteroidhoz egy antibiotikum.Sokatoknak kívánom hogy ne legyen gyereke (semmi roszundulat) egyszerűen alkalmatlan itt néhány ember szülőnek.A gyereknek magyarázni kell mindíg és mindent tudniilik így tanul én is így tanulok.
A tanulás a gimiben nem zárja ki az edzést.
A rovására nem mehet.
Nem vagyok hülyegyerek te vagy egy túlérzékeny csődtömeg felnőtt!(De még javítható vagy illetve ez nem a te hibád hanem a szüleidé ők neveltek így.)
Nyáron végig dolgoztam...Nem basztam el a pénzt hanem gyűjtök egy esetleges várstlan kiadásra.
Nem várom el az 50.000ret csak vágyom rá.
És akarom hogy ne csak vágyjak rá hanem legyen is.
És én ezért hajlandó vagyok bármire (egy két dolgot azert nem mindjuk prosti vagy emberölés) de amugy bármire.
Csak nem tudom hogy mi a legjibb megoldás.
Ezért gondoltam kikérdezem a felnőtteket hátha akad köztük aki hasonló cipőben jár(t) és hogy oldja bagy oldotta meg.
Amúgy ki mondta hogy fiú vagyok?
És az a helyzet hogy 15 éves korban még el lehet kezdeni hogy valami nagy eredménye is legyen.
Az olimpikonok sem 20 évesen kezdenek el edzeni hanem 6 éves koruktól.A testepitest 15 tol el lehet (persze valamit valaiert itt a vaami az izom kontra izuletek illetve magasság).
Vagyis már MOST el kellene kezdeni az edzésemmel nincs problema keményen edzek csak nincs meg a megfelelő kaja.
És valóban láttam a "német pisti filmet" és az abhekyzet higy ő is aztmondta hogy a magyaroknak szar a mentalitásuk kedves emberek ti vagytok a szar mentalitásuak akik ha nem változtatnak magukon nem fognak előre jutni vagy megrekedtek vagy lecsúsztok én amit tudok megteszek értetek ha akarjátok de még akkor is ha nem.
Most aztgondolod hogy a kis takony mit okoskodik itt ??
Igen valóban kicsi vagyok de okosabb és bölcsebb mint sokatok.
Én törekszem a feldolgozstlan élemiszerekre.
Lehtőleg Bio is legyen bár ez már tényleg luxus.
Én a semi paleo híve vagyok...
Vagyis naponta több mint fél kiló hús testsúlykilórgarmmonként 2 g .
1 kiló zöldség
100-300 g lassanfelszívodó ch
50 g cukor
3-5 l víz (tisztitott csap víz)
És annyi zsír higy meglegyen a kicsit több kint 2000 kalória...
Ez kb 70g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!