Hogyan szerezzek pénzt és másnál hogy kezelik az ilyen helyzetet?
Komplex a helyzetem.Sajnos még 16 nem vagyok hogy dolgozhassak.Az ahelyzet az hogy nem kapok megfelelő mennyiséű és minőségű ételt a sport mellé.Szóval a tömegnövelő étrend kicsit drágább.Pl az előbb anyit kerdeztem anyumtól hogy mi lesz a vacsi?Erre ő: Csinálj magadnak amit akarsz.
Ezzel abszolút nem lenne probléma bár ez a szülő feladata általában,azzal van a probléma higy nem hajlandó tudomásul venni illetve nincs rá pénz hogy jóminőségű és nagymennyiségű élemiszert fogyaszak naponta.
Nagyon örülnék ha megtudnám teremteni magamnak az éleimiszerre és a bérletkre a pénz estleg 1-2 ruhára de még az sem fontos Csak :Kaja,gyógyszerek(1 gyógyszerkombinációra is szükségem van nem olyan nagyon drága de azért kiadás) kb havi 50.000 re lenne szükségem.Milyen lehetőséget(ket) ismertek?Persze a tanulás melett folgozni sincs időm.Bocs ha rosz kat.ba írtam.
Miért kéne havi 50 ezer forint?
Attól, hogy sportolsz nem kell iszonyú mennyiségű ételt enned, vagyis nem kell zabálnod. Csirke, tojás, halak, zöldségek pedig nem olyan drága ételek, hogy havi 50 ezer kelljen. Csirke, hal, lazac meg tökéletes tömegnövelésnek is.
Nagy mennyiségű ételeket egy versenyképes testépítő szokott enni, nem egy 16 éves.
Nem, nem a szülő feladata hogy kielégítse az úri szeszélyeidet. A szülő feladata hogy legyen étel a tányérodon, legyen tiszta ruhád, télen melegben legyél, és elvégezhesd az iskolát.
Az hogy te drága hobbyt választottál, a te dolgod, és az is hogyan teszed tönkre az egészséged. Amúgy 15 éves kortól szülő beleegyezéssel dolgozhatsz.
Volán 1100
Bkk 3450
1.edzes 6500
2.edzes 18.000
29.050 a végeredmény
30.000 berlet
20.000 firint kajara meg így is kevés az semmi!
Nekem minimum 32 ezer kell ahhoz hogy tomeget növelhesek.
HA nem értesz hozzá kérlek ne írj.
Milyen neagtív és buta emberek vannak itt ...Banyek
A szülő feladata higy ellása a gyerekét az egészséges étkezéssel mi problémátok fejtsétek ki támaszátok ál hogy miért lenne rosz.Nem is értetek hozzá buták vagytok mint a tök tisztelet a kivétlnek.Az igaz hogy extra igényeket nem kell kielégítenie a szülőnek kötelességből éppen ezért irtam ki ezt a kérdést.Aki elkenné a számat annak üzenem hogy nem kell ahhoz szülőmnek lennie,ne csak az interneten legyen nagy a szája.Privátban irja meg hogy mikor akar kihivní aztán lerendezzük!Csak aztán sok sikert mert elég harcedzett vagyok több éve küzdőspotolok ugyhogy nehogy én kenjem el a szádat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!