Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezzek pénzt és...

Hogyan szerezzek pénzt és másnál hogy kezelik az ilyen helyzetet?

Figyelt kérdés

Komplex a helyzetem.Sajnos még 16 nem vagyok hogy dolgozhassak.Az ahelyzet az hogy nem kapok megfelelő mennyiséű és minőségű ételt a sport mellé.Szóval a tömegnövelő étrend kicsit drágább.Pl az előbb anyit kerdeztem anyumtól hogy mi lesz a vacsi?Erre ő: Csinálj magadnak amit akarsz.

Ezzel abszolút nem lenne probléma bár ez a szülő feladata általában,azzal van a probléma higy nem hajlandó tudomásul venni illetve nincs rá pénz hogy jóminőségű és nagymennyiségű élemiszert fogyaszak naponta.

Nagyon örülnék ha megtudnám teremteni magamnak az éleimiszerre és a bérletkre a pénz estleg 1-2 ruhára de még az sem fontos Csak :Kaja,gyógyszerek(1 gyógyszerkombinációra is szükségem van nem olyan nagyon drága de azért kiadás) kb havi 50.000 re lenne szükségem.Milyen lehetőséget(ket) ismertek?Persze a tanulás melett folgozni sincs időm.Bocs ha rosz kat.ba írtam.

2017. szept. 12. 20:38
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%

Volán 1100

Bkk 3450

1.edzes 6500

2.edzes 18.000

29.050 a végeredmény

30.000 berlet

20.000 firint kajara meg így is kevés az semmi!

Nekem minimum 32 ezer kell ahhoz hogy tomeget növelhesek.

HA nem értesz hozzá kérlek ne írj.

Évek óta járok konditerembe, a férjem versenyszerűen edz, szóval tudom miről szól az egész.

De nem értem, hogy 2 edzés miért van külön? Vegyél egy kondi bérletet. Vagy ha 2 hobbi sportod van akkor mondj le az egyikről.

Ha nem tudod előteremteni a hobbidra a pénzt akkor ne csináld. A szüleidnek nem az a dolga, hogy a te drága szórakozásodat állják.

2017. szept. 12. 21:08
 12/54 A kérdező kommentje:
Járok jondiba és küzdősportra. És ha ezeket nem kezdem el már most rendesen és keményen akkor később már nem lehetek olyan eredményes...
2017. szept. 12. 21:10
 13/54 anonim ***** válasza:
96%

Aha, inkább a sulinak feküdj neki, mert a korodhoz képest igen csak el vagy maradva.

Azért én megnézem, hogy ilyen cuccokkal milyen versenyszámban akarsz Te sikeres lenni, mert oké, hogy ki leszel durrantva, de ha kaposz egy parasztlengőt, azt állni is fogod-e? Sokan itt véreznek el...

Igen a szülő feladata, hogy neveljen, és ételt adjon. Durva lesz, de ha eléd tesz egy párizsis zsemlét, ő már ezt le is tudta. Illetve irtad, hogy nincs is rá pénz, akkor mit vársz?

2017. szept. 12. 21:20
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz egészséges étkezés alatt? A szokásos csirke-rizs kombót?:-D
2017. szept. 12. 21:23
 15/54 anonim ***** válasza:
94%
Ez tuti troll kérdés, ekkora barom nem lehet valaki ilyen fiatalon.
2017. szept. 12. 21:34
 16/54 A kérdező kommentje:
Én csak pénszerzési lehetőségeket keresek !Ebben segítsetek,már aki tud.
2017. szept. 12. 21:38
 17/54 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, a szülőd ellát, van kajád - ha nem fele meg, amit csinál, akkor egyél, amit akarsz -, ruháid, fizetik helyetted a rezsit, de havi 50.000 egy embernek kajára LUXUS, és ÉN SEM támogatnálak ebben.

Minden nap van meleg étel gondolom akkor? Majd ha lesz saját kereseted, akkor úriaskodj, ne a szüleid pénzén.

2017. szept. 12. 21:44
 18/54 anonim ***** válasza:
86%

Őszintén, neked most az a bajod, hogy nem tudsz a szüleidről legombolni pénzt a hobbydra? Legjobb tudomásom szerint az emberi szervezet 24 éves korig fejlődik.

Ahhoz te még nagyon sok fiatal vagy, hogy elbaxd a testedet.olyan leszel csak mint egy lufi,kívülről nagy,de ha hozzád érnek össze esel.

2017. szept. 12. 21:47
 19/54 anonim ***** válasza:
88%
Mondtunk lehetőségeket: 15 évesen engedéllyel már melózhatsz.
2017. szept. 12. 21:50
 20/54 anonim ***** válasza:
37%
jajjj de édes kis buza lehetsz, ne csodálkozz ha 10 ev mulva mar a kukid sem all fel
2017. szept. 12. 21:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!