Szülők, ti azt hogyan fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy 29 éves férfival járna?
Na de ez már végképp nem ide tartozik, elkanyarodtunk, kár offolni a kérdést.
Minden jót neked.
Könyörgöm, ebből egyik se volt személyeskedés... igen, a ma házasuló fiatalok fele el fog válni... szimpla tény.
"vagy azért él így vagy úgy mert a szülei...vagy mert pótol dolgokat" - szerinted nincsenek ilyen emberek? Akkor mondok neked egyet kapásból: én is ilyen voltam az adott élethelyzetben anno. Meg egy rakat ismerősöm, különösen azok például, akik az első válási csúcsban váltak el...
Én érettebb voltam a koromnál, de ezt tiniként nem így láttam. Akkor eszméletlen gyerekesnek láttam magam. Felnőttként látom, hogy milyen normális voltam. Jóban voltam a szüleimmel, soha nem lázadtam, nem vertem magam a földhöz.
Hetedikes korom körül lett a chat és a gyalogló népszerű, és ha ránk írtak 20-on felüli pasik, azokat viccből bácsiztuk meg magáztuk. Röhögtünk rajtuk, hogy ez most komoly?
Manapság meg tök mencike, ha valakire ráír egy tinihez túlkoros faszi. Nedves lesz a bugyi, mikor az érett reakció az lenne, hogy "normális ez a fazon"?
14 éves voltam amikor összejöttem a 22 éves baràtommal.
3 hónapja voltunk együtt amikor terhes lettem végre(akartuk).
Azóta 4 hónapos a kislányunk.
Egyéb kérdés?
Ja,igen.
15 voltam már amikor szültem.
.... mert valaki a zöldre nyomott, valaki más meg a pirosra...:)
Kérdező is írhatna - ha már felhozták a kérdést - hogy mi a helyzet...
#78: Talán azért,mert 17 évesen senki nincs 23 éves szinten, 29 évesen meg gáz 25 éves szinten lenni, ez a 12 év meg kva sok, lévén,hogy a lány 17 éves, gyakorlatilag gyerek, egy majd' 30 éves pasi meg fix,hogy nem a családanyát vagy az örök boldogásgot látja benne.
Ha a lány mégis 23 éves szinten lenne, rögtön lepattintotta volna tudván azt, amit írtam. Álomvilágban ne éljünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!