Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti azt hogyan fogadnát...

Szülők, ti azt hogyan fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy 29 éves férfival járna?

Figyelt kérdés
Elleneznétek, vagy esetleg adnátok egy esélyt ennek a kapcsolatnak?

2017. aug. 21. 02:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
29%
Hát mikor leírtad hogy ők lesznek azok akik majd válóperen hadakoznak, vagy azért él így vagy úgy mert a szülei...vagy mert pótol dolgokat...ez mind-mind csak feltételezés, és személyeskedés. Semmi értelme.
2017. aug. 21. 19:37
 72/81 anonim ***** válasza:
84%

Na de ez már végképp nem ide tartozik, elkanyarodtunk, kár offolni a kérdést.

Minden jót neked.

2017. aug. 21. 19:43
 73/81 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, ebből egyik se volt személyeskedés... igen, a ma házasuló fiatalok fele el fog válni... szimpla tény.

"vagy azért él így vagy úgy mert a szülei...vagy mert pótol dolgokat" - szerinted nincsenek ilyen emberek? Akkor mondok neked egyet kapásból: én is ilyen voltam az adott élethelyzetben anno. Meg egy rakat ismerősöm, különösen azok például, akik az első válási csúcsban váltak el...

2017. aug. 21. 19:51
 74/81 anonim ***** válasza:
33%

Én érettebb voltam a koromnál, de ezt tiniként nem így láttam. Akkor eszméletlen gyerekesnek láttam magam. Felnőttként látom, hogy milyen normális voltam. Jóban voltam a szüleimmel, soha nem lázadtam, nem vertem magam a földhöz.

Hetedikes korom körül lett a chat és a gyalogló népszerű, és ha ránk írtak 20-on felüli pasik, azokat viccből bácsiztuk meg magáztuk. Röhögtünk rajtuk, hogy ez most komoly?

Manapság meg tök mencike, ha valakire ráír egy tinihez túlkoros faszi. Nedves lesz a bugyi, mikor az érett reakció az lenne, hogy "normális ez a fazon"?

2017. aug. 21. 19:57
 75/81 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, nem attól lesz ám valaki érett, ha valaki nem lázad... az a "szót fogadó jó kislány", nem az érett személyiség. Az érett személyiség ismérve az, hogy képes függetleníteni magát mindenféle külső elvárásoktól, és ura lenni a saját életének. Ha te érett személyiség vagy, akkor te döntesz a saját párkapcsolatodról, és nem mások, hisz a te életed, és nem a másoké.
2017. aug. 21. 22:04
 76/81 anonim ***** válasza:
10%

14 éves voltam amikor összejöttem a 22 éves baràtommal.

3 hónapja voltunk együtt amikor terhes lettem végre(akartuk).

Azóta 4 hónapos a kislányunk.

Egyéb kérdés?

Ja,igen.

15 voltam már amikor szültem.

2017. aug. 22. 20:11
 77/81 Unikornispata ***** válasza:
65%
Nem lenen a legoptimálisabb,az biztos.Viszont lehet,hogy a 17 éves lányom agyilag már 23 lenen,a 29 éves férfi meg még agyilag 25,és így pont összeillenének.Mindig a felszín alá is kell nézni.
2017. dec. 3. 14:20
 78/81 Unikornispata ***** válasza:
És szabad tudnom,hogy miért csak 50%-ban volt hasznos a válaszom?
2017. dec. 3. 15:40
 79/81 anonim ***** válasza:

.... mert valaki a zöldre nyomott, valaki más meg a pirosra...:)

Kérdező is írhatna - ha már felhozták a kérdést - hogy mi a helyzet...

2017. dec. 3. 15:48
 80/81 anonim ***** válasza:
0%

#78: Talán azért,mert 17 évesen senki nincs 23 éves szinten, 29 évesen meg gáz 25 éves szinten lenni, ez a 12 év meg kva sok, lévén,hogy a lány 17 éves, gyakorlatilag gyerek, egy majd' 30 éves pasi meg fix,hogy nem a családanyát vagy az örök boldogásgot látja benne.

Ha a lány mégis 23 éves szinten lenne, rögtön lepattintotta volna tudván azt, amit írtam. Álomvilágban ne éljünk már.

2017. dec. 3. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!