Szülők, ti azt hogyan fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy 29 éves férfival járna?
Jajj bocsi, kicsit félreértettem, mert a 35-ös válasz az enyém, de gondolom elírtad és 55-öt akartál írni.
Azthiszem én most megyek lepihenni, mert holnap 12 órázom.
#59, az uccsó bekezdéssel tökéletesen egyetértek.
Ez viszont bocsi, de szerintem vicces:
"Egyszerűen csak betegesnek tartom hogy csak egy kislányt tud becserkészni, ennyi.
De mindenbe fogadtam volna hogy valaki előjön ezzel az irigység dumával.Mert olyan nincs hogy valaki ellentétes véleménnyel van mint te, csak is az hogy irigy...Lehetnél még ennél korlátoltabb?? "
Szóval először lebetegezed azoknak a férfiaknak a véleményét, aki ezt másként gondolják, majd közlöd, hogy korlátolt vagyok, amiért az ilyen minősítgető vélekedéseket irigységnek gondolom...:) Felőlem köthetünk egy gentleman agreementet, miszerint te kijelented, hogy más vélemény, értékrend szerint élők nem betegek, én meg kijelentem, hogy aki ezt így gondolja, az nem is irigy:)
"Vissaztéve tehát, amit én látok pl. a saját környezetmben hogy ilyen korú férfiak mivel foglaltoskodnak csak pár példa: ház/lakás vásárlás a leendő csaláádnak ami ugye már porondon van, eljegyzés, esküvő, költözés akár más városba/országba megfelelő egzisztencia kialakítása, esetleg tanulni meló mellett ami azért már húzósabb mint a nappalis diák élet, mindnek olyan társa van aki ebben abszolut partner, fej fej mellett haladva építik az életüket, ki ki a maga módján." - most gondolj bele, az ő felük fog a következő évtizedben válóperes bíróságon hadakozni... ennek tükrében ugye elég illuzórikus azt hinni, hogy van "jó" meg "rossz" recept, mindenkire az tűnik igaznak, hogy vagy együtt maradnak, vagy nem. A Kérdezőék is, Ti is, mi is... bár nekünk a 20 év már ad némi előnyt, a 20 év után már jóval ritkább a szakítás... de garancia az semmire sincs.
(és tisztesség ne essen szólva a gondolkodásodban kihagysz egy jó nagy réteget, azokat, akik - ha férfi, ha nő - túl korán kerültek komoly kapcsolatba, őskonzi szülőkkel verte őket a sors, vagy más okból de kimaradt az életükből a "felhőtlen periódus"... tőlük az a tök természetes, hogy 30 évesen olyan társat keresnek, akivel ezt IS pótolhatják)
Mit jelent a túl korán kerültek kapcsolatba? 25 év körül? az igen...miért mikor kéne komoly kapcsolatba kerülni ahol már el is alkarod magad kötelezni? 40+-osan? És akkor kezdeni gyereken gondolkodni, mi? Érdekes elképzeléseid vannak.
A többi meg amit írtál full rosszindulat, a válással meg minden. Csak vigyázz nehogy visszaüssön a sok jókívánság. A merő rosszindulattól még nem lesz iagazad, azt ugye tudod. Sőőt mert valaki máshogy akar élni mint te attól még nem lesz neki sem sz@r sem kevesebb. De örülök hogy ismét magasröptű érvekkel sikerült megcáfolnod a mondandómat. Ami ugye arról szólt hogy a környezetemben mit látok, erre jött a merő rosszindulat. hogy jösz te ahhoz hogy több ember családi hátterét minősítsd ismertlenül?? Kinek hiszed magad? Azért te valami elcseszett 50+-os öröknagyvagány vagy aki szerint 30 évesen is gáz nem úgyélni mint egy kamasz? Ez a roppant értelmes gondolatmenet téged minősít. Legküzelebb majd akkor nyilvánulj meg ha a személyeskedésen meg gúnyolódáson kívül mést is fel tudsz mutatni. Mondjuk ahhoz minimális ész is kéne, ami láthatólag neked nincs, mármint az utoló hsz-ed alapján. A saját multbéli frusztrációdat (mert úgy látom akad bőven) meg mi lenne ha nem idegeneken élnéd ki?? Azért mert neked vmi debil szülők jutottak (látszik is rajtad annyira kompenzálsz) másnak még nem feltétlenül. Egészségesene saját elhatározásból is lehet 30 körül családot alapítani, képzeld, nem csak úgy hogy az ember valamit pótol...szánalmas vagy.
Nem örülnék neki és elgondolkodnék, hogy mit rontottam el. Feltehetően kellett volna mellém a gyerek apja, ha ő elhunyt, akkor egy férfi, akire a lány apaként tekinthet.
Számos fiatal lányt ismerek, akik nem ismerték az apjukat, esetleg nem törődött velük, ezért amint elkezdtek fiúzni, inkább "fasziztak."
Egy kolléganőm pl. 25 éves és sosem volt 40 évesnél fiatalabb "barátja". Mivel több hasonló esetet is ismerek, nála is az volt az első kérdésem, hogy a szülei elváltak-e, de nem...neki apukája kiskorában elhunyt gégerákban, anyuka azóta is szingli. Így minden érthető.
#66 "A többi meg amit írtál full rosszindulat, a válással meg minden." - nem kellene ennyire haragot ápolnod a tényekkel...
"A házasságok mintegy fele válással végződik Magyarországon - mondta Parti Tamás, a Budapesti Közjegyzői Kamara elnöke az M1 aktuális csatornán"
Picit talán el kellene gondolkodnod ezen a frusztráltság-dolgon, ha még egy egyszerű tényből és arra épített gondolatmenetből is rosszindulatot látsz ki...
Igen tisztában vagyok a statisztikákkal, nem kell belinkelned nem mondasz újdonságot.
Na de házasság hallatán egyből válást emlegetni, na mi ez ha nem rossziindulat? Nem frusztrált vagyok, csak felkaptam a vizet. Felhoztam pl-nek a saját imserőseimet, leírtam amit látok. Te meg elmentél szamélyeskedés irányba. Én meg így nem vitázom, mert felesleges.
Én fogadjam el a tényeket, jó te meg fogadd el hogy nem mindenki AKAR úgy élni mint te, függetlenül munkahelyetől, apától, anytól, kiskutyától, bármitől amit ide bele tudsz képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!