Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti azt hogyan fogadnát...

Szülők, ti azt hogyan fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy 29 éves férfival járna?

Figyelt kérdés
Elleneznétek, vagy esetleg adnátok egy esélyt ennek a kapcsolatnak?

2017. aug. 21. 02:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 anonim ***** válasza:
38%
"...hát nem tudom, ha téged nem zavar hogy arról megy a csevegés hogy mi volt ma a suliban, és meglesz e a témazáró, akkor semmiben :)" - azért lássuk be, némileg érdekfeszítőbb téma az ovulációs tesztnél...:)
2017. aug. 21. 12:39
 32/81 anonim ***** válasza:
47%

Jaja mert csak ez a két téma létezik a világon :)

Amúgy mi baj az ilyen tesztekkel? Az én páromat is foglalkoztatja már a családalapítás. Neki nem gáz, felnőtt férfi, min kéne agyalni? Hol lehet a legolcsóbban beba..ni szombat este?

Mondjuk ezzel sincs baj amúgy, zsák a foltját. Sokszor nem is a számok a sokat mondóak, sőőt szinte semmit nem mondanak, inkább a mögötte lévő komolyság, aktuális életcélok stb. Szóval ebbe belegondolva lehet még egy 40 éves is társa a 17 évesnek, és ez nem a 17 évesre nézve gáz.

2017. aug. 21. 12:45
 33/81 anonim ***** válasza:
54%

... valóban, létezik a mi volt ma a munkahelyen és meglesz-e a pénteki meeting téma is, ami szerinted vélhetően alapvetően különbözik a "mi volt a suliban..."-tól...:)

Annak viszont örülök, hogy beláttad, az ember vágyai és céljai valamint a biológiai kora között nincs feltétlen összefüggés. Már csak azt kellene, hogy ez is teljesen normális, az emberek különböznek. Meg azt, hogy a társkeresés pont arról szól ideális esetben, hogy minden zsák a maga foltját találja meg, akivel boldogan tud élni.

2017. aug. 21. 12:56
 34/81 anonim ***** válasza:
6%
Megkéselném a lányomat, a férfit meg elvenném feleségül.
2017. aug. 21. 12:57
 35/81 A kérdező kommentje:
#27, Lehet nem tudok túl sokmindent a világról, de azt könnyen észreveszem, ha egy fiúnak/férfinak csak arra kellenék.
2017. aug. 21. 13:13
 36/81 anonim ***** válasza:
65%

" valóban, létezik a mi volt ma a munkahelyen és meglesz-e a pénteki meeting téma is, ami szerinted vélhetően alapvetően különbözik a "mi volt a suliban..."-tól...:) "

Hát, ha csak magamból indulok ki előbb hallgatnám meg bármelyik barátomat (és ez most nem is párkapcsolat) arról mi volt ma vele úgy általánosságban, mint hogy egy 17 éves kamasz bajait hallgassam az aktuális szemét tanárról...de ez csak én vagyok.

2017. aug. 21. 13:15
 37/81 anonim ***** válasza:
76%
Én is akarok majd 27 évesen 17 éves csajokat :3
2017. aug. 21. 13:15
 38/81 anonim ***** válasza:
53%
#36, hát ja... én épp eleget hallgattam gyerekként az anyám bornírt hülyeségeit a "ki kivel kavar a munkahelyen és mi van a szemét főnökkel" témában estéről estére ahhoz, hogy ennél minden téma csak jobb, élvezetesebb, izgalmasabb legyen - tán még az ovuteszt is, nem beszélve egy matekdogáról:)
2017. aug. 21. 14:19
 39/81 anonim ***** válasza:
82%
1 esély
2017. aug. 21. 14:33
 40/81 anonim ***** válasza:
36%

Ja, bezzeg ha egy kamasz adja ezt elő csak pepitában, azaz ki kivel kavar az osztályban, ki az aktuális menő csj/csávó, az új tanár meg de szemét, az mennyivel jobb már nem? :)

És mielőtt jönnél azzal hogy akkor egy kutya a kettő, nem nem az, mert felnőttek közt felmerülhet más érdekesebb téma is mint holmi hülye pletyizés....de tudom-tudom miért is próbálom ezt olyan valakinek megmagyarázni, aki spontán röhögőgörcsöt kap felnőtt férfiak/nők család alapítási szándékán, (mert az uncsi) és ezt mind 50+-osan....

Te már eldöntötted, egy kamasz sokkal szórakoztatóbb társaság, magán ügyed :) Másnak meg nem, ilyen ez.

2017. aug. 21. 15:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!