Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti azt hogyan fogadnát...

Szülők, ti azt hogyan fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy 29 éves férfival járna?

Figyelt kérdés
Elleneznétek, vagy esetleg adnátok egy esélyt ennek a kapcsolatnak?

2017. aug. 21. 02:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/81 anonim ***** válasza:
52%

Igen, vannak ritka kivételek. Nagyon ritkák. És semmit sem jelentenek a kérdező lamúrjával kapcsolatban.

2017. aug. 21. 15:45
 52/81 anonim ***** válasza:
69%
"Pont ebből látszik, milyen komolytalan,butácska gyerek vagy te is." - írtad az előbb nekem... és én iszom szavaid:)))
2017. aug. 21. 15:49
 53/81 anonim ***** válasza:
34%

Nyugodtan heherészhetsz, attól még megnyilvánulásaid egy komolytalan, butácska gyerek álláspontját tükrözik.

Ez pl. azon is látszik, hogy akkora jelentőséget tulajdonítasz magadnak, hogy az arctalan gyakorin elvárnád, hogy tudják, hány éves is vagy te. Hiszen a világ körülötted forog, nem? Nos, mindenki a megnyilvánulásokból ítél, s a tiéd egy kamaszéi. Pont.

Másfelől, azért, mert te kamaszlányként összejöttél egy 33 éves férfival, akinek igénye egy irányítható, formálható kamaszlányra volt, akit kinevelhet magának, s ez annyira bevált, hogy együtt maradtatok, semmit nem jelent a kérdezőre nézve.

Sőt, azt sem jelenti, hogy normális dolog, ha egy harmincon túli felnőtt kamaszlányokkal akarja kielégíttetni az igényeit, s elég neki egyéb téren az, amit egy gyereklány nyújtani tud.

Én ezt sem magamnak nem akartam volna, sem a lányomnak nem szánnám ezt a sorsot. Legyen önálló felnőtt, nem egyvalaki gyurmafigurája, s majd utána eldönti, hogy mit akar. Szabadon.

2017. aug. 21. 15:55
 54/81 Doctor Manhattan ***** válasza:
58%
Ez most a "Tizenhétévesenmajdénjobbantudommindenkinélmertegy harmincévescsávóvalkefélekszóvalettőlku*várabölcsvagyokmegérett" rovat?
2017. aug. 21. 16:09
 55/81 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, én azt várom el - és követelem meg IRL - hogy senki se kezdje lenézni a másikat pl. a kora, származása, munkája, iskolai végzettsége (stb) miatt. Senkivel szemben nem kell lekezelően megnyilvánulni, még egy anonim, IRL fórumon se, ennyike.
2017. aug. 21. 16:14
 56/81 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki nyugodjon le, ez nem az állatkert. :)
2017. aug. 21. 16:20
 57/81 anonim ***** válasza:
0%
#35: Nem a kérdést válaszoltad meg.
2017. aug. 21. 16:52
 58/81 A kérdező kommentje:
#57 Mi volt a kérdés?
2017. aug. 21. 17:07
 59/81 anonim ***** válasza:
100%

" hogy senki se kezdje lenézni a másikat pl. a kora, származása, munkája, iskolai végzettsége (stb) miatt."

Ez annyira megható meg minden, de kicsit fura pont tőled aki belökte ezt a hülye "irigység" dumát, annak aki nem értett vele egyet. Valahogy ingadozol a logikus érvek, meg a hasamra ütök és beszólok között...

Nekem írtad azt a rossz tapasztalat dumát.

Én egy szóval sem mondtam hogy minden 17éves egy éretlen tökkelütött, sőt. Itt nem arról van szó, hogy lenézem a korosztályt, csak úgy gondolom hogy az esetek 90%-ban más érdekli őket mint mondjuk egy korának megfelelő 30+-os férfit.

Most kihangsúlyoztam neked hogy korának megfelelő, hisz abban már megegyeztünk hogy a kor csak egy szám, lásd te :) Nem sértés ez van...

Vissaztéve tehát, amit én látok pl. a saját környezetmben hogy ilyen korú férfiak mivel foglaltoskodnak csak pár példa: ház/lakás vásárlás a leendő csaláádnak ami ugye már porondon van, eljegyzés, esküvő, költözés akár más városba/országba megfelelő egzisztencia kialakítása, esetleg tanulni meló mellett ami azért már húzósabb mint a nappalis diák élet, mindnek olyan társa van aki ebben abszolut partner, fej fej mellett haladva építik az életüket, ki ki a maga módján.

Ilyen kiskamasz meg friss fősulis ismerősök akik nekem még vannak pl a szülőhelyemről, most tanulnak nappalin, élnek, buliznak persze jó sokat, diákmelóban keresgélik magukat, nekik még semmi nem biztos hogy mi lesz majd X év múlva. És ez ismétlem nem lenézés, csak annyira más cipőben jár az életük, mint a fentebb említett korosztálynak. De ez normális úgy gondolom. Tehát lehet hogy pár órácskát elbeszélget egymással a két társaság, mert miért is ne, vannak értelmes tizenévesek is, de hogy az életüket nem igazán tudnák összehangolni az hót ziher. Jelenleg mások a prioritások. A korkülönbség magában nem baj, vagy ilyesmi, de nem mindegy a felállás, 17 éves 30 évessel valóban fura, egy 25 éves egy 40 körülivel...akinek ez kell mert benne taláta meg a párját, hát miért is ne. Róluk már el tudom képzelni hogy komoly, meg valóban társra találtak egymásban.

Persze kivételek mindig vannak, és én tiszteletben tartom azt is ha valakinek a számok csak számok, tehát máshogy él, mint több korabeli. De ha ezeket így valaki leírja nem kell bepöccenni, meg lelkesen magyarázkodni. Te te vagy, úgy éltél anno ahogy, neked ez volt jó, másnak meg más a jó, attól nem lesz ő sem kevsebb.

És igen most eljutottunk odáig hogy a kérdező melyik csoportot fogja majd erősíteni, illetve nem is ő hanem a választottja. Szerintem nem mi fogjuk eldönteni :)

2017. aug. 21. 17:20
 60/81 A kérdező kommentje:
#59 Kezdjük ott, hogy azokat a válaszokat nem én írtam.
2017. aug. 21. 17:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!