Mindenkinek kell hobbi. Ha nagyon sok pénzem lenne, én is így tennék. Mivel nincs, könyvtárba járok.
2014. nov. 13. 14:24
2/44 anonim válasza:
Örülnék neki. Ez probléma?
3/44 anonim válasza:
Örülnék neki.
Én is szeretek olvasni, a szüleimtől "örököltem". Furcsállom is kicsit, ha valaki nem szeret olvasni. Szóval én nagyon örülök neki, ha valaki értékeli a könyveket és hasznos időtöltésnek tartja az olvasást.
4/44 anonim válasza:
Már megint? A múltkor is ezen problémáztál, és a múltkor is megmondta mindenki, hogy örülne neki. Sajnos egyre kevesebb az ilyen fiatal, becsüld meg.
2014. nov. 13. 14:25
5/44 anonim válasza:
A válasz lemaradt: nagyon jó dolog/szép dolog a könyv, de manapság luxuscikk. Miután elolvastad, csak szobadísz lesz belőle. Ha ő a könyveket akarja gyűjteni, tegye a saját pénzéből, de nem szeretnék olyan panaszokat hallani, hogy nincs pénze télikabátra, mert könyvet vett helyette.
2014. nov. 13. 14:26
6/44 anonim válasza:
Mar ez is baj?
2014. nov. 13. 14:26
7/44 anonim válasza:
Jobb lenne ha azt a pénzt elbulizná,alkoholra,netán drogra költené?
2014. nov. 13. 14:27
8/44 anonim válasza:
Szerintem itt nem az a lényeg, hogy valaki szeret-e olvasni. Hanem az, hogy a pénzét nem túl értékálló dologba fekteti. A könyvtári könyv és e-book is lehetővé teszi az olvasást, még ha nem is ad olyan presztízst, mint egy illatos friss könyvet lapozgatni.
2014. nov. 13. 14:27
9/44 anonim válasza:
> Miután elolvastad, csak szobadísz lesz belőle.
Vagy többször kedved támad újraolvasni.
De ez még az első olvasás után sem derül ki. Változhat az érdeklődési köröd.
2014. nov. 13. 14:29
10/44 anonim válasza:
8: A könyv pont, hogy értékálló. Akár 30 év múlva is elolvashatod.
De akármire letöltesz valamilyen formátumban, lehet, hogy az már 5 év múlva nem is létezik.
Nekem kifejezetten jó érzés, amikor olyan könyveket olvasok ki, amiket már a szüleim is olvastak, és ők is már úgy kapták valakitől.
Egyébként ha nincs rá pénze, akkor járjon könyvtárba. De ha van, akkor inkább költse könyvre, mint valami hülyeségre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!