Szulok! Ti hogyan fogadnatok, ha a lanyotok havi rendszeresseggel venne maganak konyvet?
A zsebpénzét arra költi, amire akarja. De akkor takarítsa utána a polcot.
Én rengeteg könyv között nőttem föl, több mint 10 ezer kötetes könyvtára van a szüleimnek. Gyerekkorom legrémesebb emlékei között van az, amikor anyukám a nyári szünetben bejelentette, hogy akkor most könyvtakarítás: mindet kihordtuk az udvarra, egyesével kiporoltuk, a polcokat is lemostuk, napokig tartott. Két következménye lett. Egyrészt az én lakásomban csak néhány ajándékkönyv van, százszázalékosan ebookpárti vagyok.
Másrészt könyvtáros lettem :D
Jobb lenne ha cigit venne belőle? Azért egy könyv nem annyira durván drága, kihagy egy mozizást meg egy mc donalds's-os ebédet és meg is van az ára.
De még olcsóbban is lehet, pl. van olyan bolt ahol pár száz Forintért árulnak vadiúj könyveket (a kiadó boltja).
Vagy lehet pl. használtan veszi csak nem látszik rajta, mert valaki ajándékba kapta és nem kellett neki, eladta fél áron.
Azért ne mondjátok már, hogy a könyv luxuscikk. Drágább lenne ha pl. hetente venne egy üveg jobb bort.
Az ára attól is függ, milyen könyvet vesz. Mondjuk ha Vass Virágra vagy Nora Robertsre költ, akkor már inkább vegyen egy doboz Djarumot.
Ha viszont normális könyveket, netán szakkönyveket vásárol, az nem 1-2 ezer forint.
21-es, ne ferdítsd már az igazságot. Bőven lehet könyvet kapni 5-6 ezer forint alatt.
Nem értem, hogy miért lenne gond havi egy könyv. Én személy szerint nem sminkelek, nem festem a hajam, nincs műkörmöm, nem iszok kávét, nem dohányzom, alkoholt maximum 2-3 havonta egyszer iszok. Nincsenek drága ruháim, nem halmozom őket, autóm nincs. Akkor szerintem ennyi "luxus" belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!