Hogy fogadnatok el a fiatok valasztasat?
Figyelt kérdés
A fiu ket evig jart egy novel. Szakitottak ezutan hiaba beszeltek az interneten nem bekultek ki az exbaratno tul buszke volt. A fiu lassan ket eve jart egy lannyal de varatlanul szakitott vele kibekult az exbaratnovel azt mondja mindig ot szerette. De ez az exbaratno eleg furan viselkedett mig kulonvoltak haragudott ez latszodott rajta ha osszefutottunk vele. Ezek utan hogy fogadnatok ezt a bekulest ha menne a lany hozzatok? Orulni kellene hogy boldog a gyerek? Mert latvanyosan boldogabb amiota kibekult a volt baratnovel.2014. okt. 20. 18:30
1/5 anonim válasza:
Örülnék a fiam boldogságának, megjegyzéseimet lenyelném, még akkor is, ha szinte fuldokolnék tőle.
Úgy fogadnám a lányt, mintha csak kis időre elköltözött volna mondjuk külföldre, most újra itthon, újra együtt.
Ne szólj bele, ne kritizálj, mert elveszítheted a fiadat is.
Nehéz? Ajjaj! Tudom.
2/5 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy boldog. Főleg így, hogy ennyire látszik rajta, hogy valóban vele tud igazán boldog lenni.
Persze félteném, hiszen már egyszer szakítottak.
Próbálnék normális lenni a lánnyal találkozáskor. Ne az én büszkeségemen (vagy nem tudom, hogyan fogalmazzam meg) múljon a fiam boldogsága.
3/5 A kérdező kommentje:
Igazatok van foleg hogy a masik lannyal hiaba volt ket evig ennyire nem volt kiegyensulyozott. Csak varatlan volt hogy hirtelen otthagyta az exbaratnoert.
2014. okt. 20. 18:41
4/5 anonim válasza:
Én büszke lennék a fiamra, hiszen van csaja!
44F
5/5 cicwarek válasza:
Nem szólnék bele. Ha kérdezi a véleményem, akkor, és csak akkor óvatosan elmondom. Ha boldog, akkor örülök, naná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!