Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulok! Ti hogyan fogadnatok,...

Szulok! Ti hogyan fogadnatok, ha a lanyotok havi rendszeresseggel venne maganak konyvet?

Figyelt kérdés
Minden honapban venne egy konyvet, amit elolvas. Miutan elolvasta polcra teszi, es veszi a masik konyvet. Egyetemistarol van szo
2014. nov. 13. 14:22
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
84%

Inkább könyvekre költse a pénzt mintsem alkoholra vagy drogra vagy más egyéb butaságokra.

Legalább művelt lesz és normális dologra költi mamár alig van ember aki olvass a tiéd legalább olvas az én lányom utál olvasni és inkább discoba jár.

40/N

2014. nov. 13. 14:32
 12/44 anonim ***** válasza:
79%

Mivel én is szeretek olvasni, örülnék neki.

Ha lenne hova tenni, én is vennék minden hónapban

2014. nov. 13. 14:33
 13/44 anonim ***** válasza:
79%
Örülnék neki.
2014. nov. 13. 14:33
 14/44 anonim ***** válasza:
89%

Kikadnék.

Nem normális az ilyesmi.

Facebukozzon, chateljen, gyikoljon mint a többi normális gyerek.

Vagy legyen régimódi s videózzon szalagos videóval.

Na de könyv?

Hova megyünk vissza?

A XXI. században nem szokás művelödni, nézze inkább a celebket minthogy olvasson.

Legalább valami hülyeséget olvas?

remélem nem szépirodalmat.

2014. nov. 13. 14:34
 15/44 anonim ***** válasza:
88%
14: Ma ezen sikerült először egy jóízűt nevetnem :) Köszi!
2014. nov. 13. 14:39
 16/44 anonim ***** válasza:
76%

Pár hete írta ki azt hiszem a kérdező a kérdést, és akkor valami olyasmi volt a problémája, hogy a könyvek túl sok helyet foglalnak. A kérdezőnek valamiért nagyon b..ántja a csőrét a dolog. Én összetenném a két kezem, ha a gyerekem ennyit olvasna.

Nem tudom felfogni, hogy ez valakit miértzavar, főleg a saját édesanyját. Nem akarod, hogy a gyereked okos legyen? Vagy neked nem hagyták kis korodban a szüleid, hogy olvass, vagy nem volt pénz könyvre?

Ha pedig a helyhiány zavar, akkor javasold a lányodnak, hogy adja el a feleslegessé vált könyveket, vagy vegyél neki e-book olvasót, arra letöltögetheti, és akkor nem foglal fizikailag helyt, és olcsóbban is kijön.

2014. nov. 13. 14:40
 17/44 anonim ***** válasza:
20%

Figyelmébe ajánlanám a könyvtárakat.

Lehet, hogy nem a legfrissebb tini könyvet találná meg, de akadna azért ott is bőven olyan ami érdekli.

2014. nov. 13. 14:45
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyukám azt szólja hozzá, hogy ott tobzódik mellettem, hogy mikor olvasom már ki, hogy elvihesse :)
2014. nov. 13. 14:47
 19/44 anonim ***** válasza:
80%

Miért kell rögtön alkolholra, drogra gondolni alternatívaként?

Van ezer meg százezer fiatal, aki nem él ilyesmivel.

Mi ez az általánosítás?

2014. nov. 13. 14:47
 20/44 anonim ***** válasza:
53%

Én is ilyen voltam, vagyok is.

A szüleim örültek neki, nem egyszer ők rendeltek meg nekem egyet. Ha épp nem úgy álltunk anyagilag, maradt a könyvtár.

Apukám is ugyanilyen, ő is majdnem havonta vett valamit, két szekrénye van teli könyvvel.

Nem vagyok szülő, de örülnék, ha ilyen művelt és értelmes gyerekem lenne. Lehet, meglepném egy elektronikus olvasóval (E-book reader), abba letöltheti a kedvenceit, és magával viheti, nem nehéz és pici helyet foglal.

De ha olyan típus, hogy szereti az új könyv illatát, és a gyűjteményét, akkor hagynám, hagy vásárolja őket.

N

2014. nov. 13. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!