Szulok! Ti hogyan fogadnatok, ha a lanyotok havi rendszeresseggel venne maganak konyvet?
Inkább könyvekre költse a pénzt mintsem alkoholra vagy drogra vagy más egyéb butaságokra.
Legalább művelt lesz és normális dologra költi mamár alig van ember aki olvass a tiéd legalább olvas az én lányom utál olvasni és inkább discoba jár.
40/N
Mivel én is szeretek olvasni, örülnék neki.
Ha lenne hova tenni, én is vennék minden hónapban
Kikadnék.
Nem normális az ilyesmi.
Facebukozzon, chateljen, gyikoljon mint a többi normális gyerek.
Vagy legyen régimódi s videózzon szalagos videóval.
Na de könyv?
Hova megyünk vissza?
A XXI. században nem szokás művelödni, nézze inkább a celebket minthogy olvasson.
Legalább valami hülyeséget olvas?
remélem nem szépirodalmat.
Pár hete írta ki azt hiszem a kérdező a kérdést, és akkor valami olyasmi volt a problémája, hogy a könyvek túl sok helyet foglalnak. A kérdezőnek valamiért nagyon b..ántja a csőrét a dolog. Én összetenném a két kezem, ha a gyerekem ennyit olvasna.
Nem tudom felfogni, hogy ez valakit miértzavar, főleg a saját édesanyját. Nem akarod, hogy a gyereked okos legyen? Vagy neked nem hagyták kis korodban a szüleid, hogy olvass, vagy nem volt pénz könyvre?
Ha pedig a helyhiány zavar, akkor javasold a lányodnak, hogy adja el a feleslegessé vált könyveket, vagy vegyél neki e-book olvasót, arra letöltögetheti, és akkor nem foglal fizikailag helyt, és olcsóbban is kijön.
Figyelmébe ajánlanám a könyvtárakat.
Lehet, hogy nem a legfrissebb tini könyvet találná meg, de akadna azért ott is bőven olyan ami érdekli.
Miért kell rögtön alkolholra, drogra gondolni alternatívaként?
Van ezer meg százezer fiatal, aki nem él ilyesmivel.
Mi ez az általánosítás?
Én is ilyen voltam, vagyok is.
A szüleim örültek neki, nem egyszer ők rendeltek meg nekem egyet. Ha épp nem úgy álltunk anyagilag, maradt a könyvtár.
Apukám is ugyanilyen, ő is majdnem havonta vett valamit, két szekrénye van teli könyvvel.
Nem vagyok szülő, de örülnék, ha ilyen művelt és értelmes gyerekem lenne. Lehet, meglepném egy elektronikus olvasóval (E-book reader), abba letöltheti a kedvenceit, és magával viheti, nem nehéz és pici helyet foglal.
De ha olyan típus, hogy szereti az új könyv illatát, és a gyűjteményét, akkor hagynám, hagy vásárolja őket.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!