Anyukák, apukák! Hogyan fogadnatok ha a lányotok egy idősebb férfival jönne össze? 21L/38F
Rólam annyit kell tudni, hogy egy tisztességes, szűz, jól nevelt, egyetemista, házias stb lány vagyok :)
Nagyon jo kapcsolatom van a szüleimmel, mindenről tudnak es értelmesen tudunk beszélgetni, anyuval szinte barátnők vagyunk!
De ezzel a férfival Igen nagy összhangban vagyunk, tudjuk a korkulonbseget mindketten mondjuk hogy de jo is lenne ha nem lenne... Viszont az sem megoldás ha emiatt hátat fordítunk egymásnak... Nem néz ki annyinak amennyi, fiatalos... igazából a számokon kívül nincs semmi probléma ( hát van 2 kicsi lánya mondjuk....)
Szóval igazán kíváncsi vagyok vajon hogyan látják mások, van e valami tanács :)
Előre is köszönöm szépen a hasznos válaszokat, remélem itt trollkodók nincsenek, kérdés volt egy kicsit tanácstalan nőtől.... :)
Attól függ, milyen lenne az a férfi.
Biztosan látnám rajta, hogy őszinték-e az érzelmei vagy csak ki akarja használni a lányomat.
Ha egy normális ember, normálisan viselkedik a lányommal, akkor a korkülönbség nem zavarna.
Te is fiatal vagy még. Ha nem ő lesz életed párja, az sem tragédia, egy tapasztalatnak jó lesz.
Nekem két lányom van.
Ilyen esetben két dolgot tartanék szem elött.
1. A lányom már felnött, és komoly gondolkodású, nem könnyelmü valaki. Az életét úgy éli, ahogy neki megfelel, nem az én életem.
2. Az, hogy a férfi idösebb, lehet probléma.
Ha sokáig (20-30 év)együtt maradnak, akkor felmerülhet a generációs probléma, viszont ennyi idö alatt annyira összeszoknak, hogy meg tudják oldani a továbbiakat is.
Ha elöbb (5-10 éven belül) felmerülnek ilyen vagy egyéb prolémák, akkor még mindig nincs lekésve a lány egy újabb kapcsolat lehetöségéröl, mert még midnig fiatal.
Összefoglalva: elöször meg akarnám ismerni a férfit is, de csak abban az esetben mondanék negatív véleményt a kapcsolat ellen, ha a férfivel valami igen komoly probléma lenne, pl. szemmel láthatóan igénytelen, elhanyagolt, alkoholista, kábírószeres. De ebben az esetben is véleményt mondanék (EGYSZER), de nem tilatnám meg, hoyg a lányomugy döntsön, ahogy ö akarja.
Mellesleg van egy baráti házaspár, ök 18 és 38 évesen kerültek össze, és most, 20 év után két gyerekük van, és sokkal jobban, kiegyensúlyozottabban élnek, mint a megszokott krokülönbség esetében gyakori. (És a nö NEM eltartott cicababa, hanem önálló, jól keresö mérnök, tehát egyenlöek)
Nekem az a lényeg, amit mondtam is már a lányomnak, hogy szeressék egymást. Tehát ha látom, hogy a lányom boldog, és tényleg szereti a férfi, akkor áldásom rá. Viszont azt is mondtam, hogy mint tudjuk, idősebbnek lehet gyereke/gyerekei, akkor csakis abban az esetben kezdjen komolyan, ha a gyerekekkel együtt el tudja fogadni, mert lehet, nem csak a láthatások alkalmával lesz(nek) ott a gyerek(ek), ha valami történik, akkor az apjuknak menni kell... Szvsz, ha érzi a lányom, hogy ezeket fogja tudni tolerálni, akkor úgy vágjon bele. :)
Ha a szülőkkel ezt megbeszéled, valószínűleg első körben kiakadnak, de szerintem nem lesz gond, ha látják: boldog vagy :)
A lányos apáknak egy kicsit nehéz elfogadni a "fiatal hímoroszlánt" a családban.
Nővérem jött össze jóval idősebb pasival, hát apám szíve szerint Texasi láncfűrészest játszott volna vele.
Viszont ott durván ment a kihasználás...
Embere válogatja. Szerintem a pasinak sokat kell bizonyítani.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!! Igazán hasznos volt mind és kicsit megnyugodtam :)
Már találkoztak egyébként, szimpatikus volt nekik, hívtak kávézni is.
És egy rendes ember, nem alkoholista, bűdos stb :)
Gyerekeket elfogadom, nagyon aranyosak es jól kijovunk már tanultam is velük :)
Nekem is az a legfontosabb hogy ne kihasznaljon es őszintén szeressen, hogy boldogok legyünk - elvileg így van...
Ha úgy látom a pasin, hogy tisztességesek a szándékai, akkor áldásomat adnám rá.
Persze MINDEN pasinál megnéznél a szándékokat- egy fiatal pasi is kihasználhatja a lányt, nem csak az idősebb.
Ha úgy nézzük, egy fiatal pasinak még az a menő, ha minnél több nője van (tiszelet a kivételnek), míg egy idősebb, elvált/agglegény pasi inkább örül annak, hogy egy ilyen fiatal lány szerelmes belé, és megbecsüli.
Ez is egy nézőpont.:)
9-es vagyok.
Megnéznél helyett megnéznémet akartam írni, bocsánat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!