Idősebb, egyedülálló férfitársaim, akik soha egyetlen nő érdeklődését nem keltették fel hosszú éveken keresztül, hogyan fogadnátok, ha egyszer csak betoppanna az életetekbe az a nő, akinek ti lennétek a nagy Ő?
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik vagy soha nem voltak még párkapcsolatban, vagy ha igen, akkor az nagyon-nagyon régen, sok évvel ezelőtt volt.
1. Minden szó nélkül belemennétek vele a párkapcsolatba?
2. Vagy haboznátok azon, hogyha sok-sok próbálkozás után sem kellettetek soha senkinek, akkor miért pont egy amúgy eléggé csinos és intelligens nőnek kellenétek?
3. Meg tudnátok-e változtatni hirtelen az addig jól megszokott életviteleteket?
4. Egy párkapcsolatot soha meg nem tapasztalt 30-as férfi vajon hogyan tudna alkalmazkodni egy hirtelen jött nőhöz?
Ez nagyon személyfüggő. Van, aki azért van egyedül, mert képtelen alkalmazkodni azokhoz az "elvárásokhoz", ami egy párkapcsolattal jár. Számukra az ilyen nő inkább ijesztő, mint öröm. Ha a férfi önbizalomhiányos, akkor az ilyen nő, bár vonzza, de beindul az "úgysem lennék elég jó" reflex, és kihátrál a helyzetből. Aztán van, aki belevág, de ez nem garantálja, hogy működni is fog a dolog...
Nagyon-nagyon sok tényezőn múlik. Látatlanul nem lehet nyilatkozni.
A 2-es ponton biztosan elgondolkoznék(de kizárólag fejben,és nem haboznék ettől függetlenül),de ha látnám rajta,hogy valóban szeret,és tettek is vannak erre,akkor simán belemennék a kapcsolatba,ha úgy adódna.Tehát ha keres,kimutatja,hogy fontos vagyok neki,akkor simán elhinném,és boldog lennék vele... :)
Az más kérdés,hogy hozzám soha egy nő sem vonzódott,és nem is érdekeltem...vagyis nem tudok róla.
23/F
28 vagyok, még sosem volt kapcsolatom.
1,2: Belemennék azonnal, hajtana a kíváncsiság. Bár nyilván megfordulna a fejemben, hogy miért, de hülye lennék elszalasztani az egyetlen esélyemet a boldogságra.
3: Meg tudnám változtatni.
4: Mivel nem tapasztaltam még, de szerintem tudnék alkalmazkodni. Eddigi életem során kb. bármilyen helyzethez jól alkalmazkodtam. Ez miért lenne más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!