Hogy fogadnátok, ha a 20 éves lányotok a másodunokatestvérével járna?
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 15:27
1/7 anonim válasza:
Hát, unokatestvértől már törvényileg is megengedett a házasodás.
Másrészt én pl.nem is ismerem a másodunokatesóimat, ergo simán tudtomon kívül is összejöhettem volna eggyel.
2/7 anonim válasza:
Egyik haverom így nősült... semmi különös...
(azért gyerekvállalás előtt javasolnám a részvételt egy genetikai tanácsadáson, hátha van a családban olyan betegségre való hajlam, ami ezen a rokonsági fokon is kockázatot jelentHET... nem gyakori, de érdemes utána járni)
3/7 anonim válasza:
Tudták egymásról, hogy rokonok, amikor megismerkedtek? Ha igen, akkor az számomra nagyon furcsa... nekem van egy pár másodunokatestvérem de soha eszembe nem jutna úgy tekinteni bármelyikükre is....
4/7 anonim válasza:
Egy tanácsadás nem árthat, viszont másodunokatestvéreknek csak a nagymamáik testvérek ha jól tudom, ott már nagyon pici a genetikai azonosság.
5/7 anonim válasza:
Úgy, mintha nem a másodunokatestvérével járna: örülnék, hogy boldog.
6/7 anonim válasza:
Semmi problémát nem látok benne. Sőt, mivel így a szülők egyik ágon unokatestvérek, remélhetőleg adott a jó viszony és a hasonló értékrend a családok között.
Genetikailag elhanyagolható a kockázat. Legföljebb, ha valami öröklődő rendellenesség van a családban, akkor érdemes külön foglalkozni vele.
7/7 anonim válasza:
Semmi kivetnivalót nem látok ebben. Inkább abban segítenék a gyerekeknek, hogy ha rossz nyelvek veszik a szájukra akkor megvédenem őket. Ez sokat számíthat, főleg ha együtt is maradnak, mert pár rosszándékú vénasszony sok kellemetlenséget tud okozni a fiataloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!