Hogy fogadnátok, ha a gyerekeitek bejelentenék, hogy együtt vannak és szeretik egymást?
1 éve lakom együtt a mostohatestvéremmel, aki amúgy az osztálytársam is. Anya elvált a férjétől és összeköltözött az ő apukájával, így lakótársak is lettünk.
Jóban voltunk régen is, aztán tavaly nyáron csókolóztunk, majd került engem. Csak ezek a kis "összegabalyodások" többször megismétlődtek, néhány szünettel.
Most pedig együtt vagyunk, igazából.
De nem tudom, hogy a szüleink mit reagálnának.
Én 16 éves vagyok, Ő 17.
Másfél év és érettségizünk.
Meg bármelyikőnk elköltözhet, amikor csak akar.
Én már láttam házasságot is ilyen "testvéri" kapcsolatból, bár én házinyúlra nem lőnék. Ennek az a veszélye, hogy egy szakítás után továbbra is tartani kell a kapcsolatot, netán egy fedél alatt kell élni még jó pár évig.
Elvileg nem lehet ellenvetésük a szülőknek, de mivel nem ismerem őket, így nehéz megtippelni a reakciót.
érdekes szitu, egyik szülő se sejt semmit?
A szülők többsége kiakadna, te tudod ők mit szólnának. elég fiatalok vagytok, szóval 2x is meggondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!